2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Csörte

Csörte: A Fővárosi Önkormányzat most azzal próbálkozik, hogy az atlétikai világbajnokságot megfúrja

A Csörte mai vendégei voltak Aradszki András, aki szerint a populista, demagóg baloldali politika ellen küzdeni kell, Szakács László, aki választást akar nyerni Baranyában már DK-s színekben, valamint Csuhaj Ildikó és Nagy Ervin újságírók.

Hír TV

További epizódok

Csörte: Gyurcsány teljes politikai tevékenysége minden, csak nem vicces

A Csörte vendégei Ferencz Orsolya, Sermer Ádám, Kósa András és Kovács András voltak. 2021. szeptember 27.

Csörte: Mit bír ki a magyar gazdaság?

Elfogadta meghívásunkat két olyan neves gazdasági szakértő, akik egy műsorban még soha nem vitázott egymással. 2021. szeptember 24.

Csörte: Európa a nemzetállamok szövetsége kell, hogy legyen

A Csörte csütörtöki vendégei Zsigmond Barna Pál és Mesterházy Attila, valamint Kovács András és Kósa András voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!