2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Credo: „Balliberális eszmékkel új embertípust akarnak létrehozni”

Hír TV

2019. november 13., szerda 21:00

Társadalomátalakító hadműveletek, globális érzékenyítés, és kultúrmonopólium. Egy YouTube csatornán már három éves gyermekeket oktatnak arra, hogy kell transzneművé válni. A műsorban gyermekeknek szóló gender propagandáról is beszélget a műsorvezető, Földi-Kovács Andrea.

Jelenleg globális szinten társadalom átalakító hadműveletek zajlanak

A globális világ szólamai már Magyarországon is megjelentek, ilyen a gender a nemi identitás megszüntetése, a nemzeti identitás megszüntetése, a kereszténység felszámolása és a kevert népességű Európa létrehozásának az eszméje, vagyis a bevándorlás. Szakács Árpád újságíró értékelt nemrégiben így. Ő volt a Credo első vendége. Rohanó világunkban, rohamtempóban alakulnak át értékeink, az egyes egyének és komplett társadalmak identitása egyaránt megváltozik. De vajon mennyiben tekinthetőek spontán folyamatoknak ezek a változások?

Szakács Árpád újságíró a kérdésre a következőket válaszolta:

„Elhangzott, hogy spontán módon történnek meg ezek a folyamatok. Egyáltalán nincs erről szó. Egy kísérlet zajlik, egy társadalom átalakító kísérlet, aminek az a lényege, hogy a nyílt társadalom eszméjén keresztül Európára, Magyarországra a többségi társadalomra ráerőltessék azokat a balliberális eszméket, amelyek új embertípust akarnak létrehozni. Soros György nevét tudnám itt megemlíteni, biztos sokan unják már ennek a személynek a nevét és nagyon sokszor hallották, de nem kellene unni. Szerintem nagyon komolyan kellene venni azt a veszélyt, amit az ő ideológiája idehoz, ráerőltet a világra.”

Már három éveseknek mutatják be, hogyan kell transzneművé válni

Egy, - a mértékadó Huffington Post által fantasztikusnak nevezett - YouTube csatorna már 3 (!!!) éves gyermekeknek mutatja be a transzneművé válás folyamatát, megtanítja őket arra, mit kell tenniük ha "másnak érzik magukat". De gondolták-e volna, hogy a gyermekek érzékenyítése már hazánkban is megjelent? A Labrisz Leszbikus Egyesület pályázatot írt ki homoszexuális témájú mesék írására. A részletekről Uzsalyné Dr. Pécsi Rita, neveléskutatóval és Hortobágyiné Nagy Ágnes, orvossal beszélgetett Földi-Kovács Andrea.

 

Teljes műsor: 

Hír TV