2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Cirkusztestvérek 03:00

Címlap

Címlap: Továbbra sem megy a szövegértés a baloldali politikusnőknek

Mindegyik ellenzéki párt és több független képviselő is kiáll Szabó Tímea mellett és bocsánatkérést vár Kövér László kijelentései miatt. A fehér sapkás akció után most megint közösen álltak ki az ellenzéki képviselőnők, amiért szerintük megalázó módon beszéltek, írtak róluk. És mondhatnánk azt is, hogy igazuk van, mert mára elég mélyre süllyedt a közbeszéd minősége. A mai adásban éppen ezért felidézzük, hogy ugyanezek a képviselőnők kit hülyéztek le, vagy henteseztek vagy épp patkányoztak le.

  • Címlap: Továbbra sem megy a szövegértés a baloldali politikusnőknek

Elég egyedi és úgy tűnik szelektív az ellenzéki politikusnők memóriája. Most ismét azon háborodtak fel, hogy milyen stílusban írtak és beszéltek róluk. Arra viszont már nem emlékeznek, hogy ők hogyan beszéltek másokról. Úgyhogy a teljesség igénye nélkül a Címlap adásában most arra tettek kísérletet 3 rémisztő képződménnyel, hogy felfrissítsék az politikusnők emlékezetét. Képmutatás ellenzéki módra, ezt vesézték ki.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője elmondta egyet tud érteni a házelnöknek azzal a kijelentésével, hogy „nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létre”.
„Bár ezt ők úgy értelmezik, hogy megsértette őket a házelnök úr, de valójában saját magukról egy bizonyítványt ekkor, amikor nőként nem tudják magukat kifejezni nőiesen. Ugyanis ha megnézzük Varga Judittól, vagy Novák Katalintól nem látunk ilyen képeket vagy ilyen reakciókat, amikor tényleg eltorzul az arcuk az ordítozástól.”

"Nem is elsősorban a nőiességről van szó, hanem inkább már az emberiességről. Én azt látom itt az ellenzéki képviselőknél, de kifejezetten a nőknél valóban, hogy a gyűlölettel van óriási nagy probléma. Eszméletlen módon eluralkodott rajtuk és nem tudnak már vele mit kezdeni. Valami borzasztó és egyébként zavarba ejtő, hisztérikus módon jön ki rajtuk az egész”

- mondta a 888.hu újságírója, Fodor-Horváth Zsófia.

„Szerintem azt lehet megfigyelni, hogy amikor a nők beléptek a politikába, akkor megpróbáltak férfiasan viselkedni, hogy elfogadják őket, aztán most már, hogy elfogadnak mindenkit és nem számít az, hogy valaki férfinak vagy nőnek születik és a politikai pályát választja. Mégis erre hivatkozva próbálnak meg a baloldali politikusnők előnyre szert tenni és néha erre rájátszva sajnáltatni magukat"

- fogalmazott Kunfalvi Nóra, újságíró. Hozzátette, a média hozzáállása is rátesz egy lapáttal, hiszen könnyen félreérthetően közöl sok esetben.

Teljes adás:

 
Pósa Károly karikatúrája
 

 HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!