2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Címlap

Címlap: Nincs már olyan, akit hiteles, komoly politikusnak lehet tekinteni az MSZP-ben

Balliberális kettős mérce az életvédelem kapcsán, avagy minden élet egyformán számít? George Floyd halála az egész világon felborzolta a kedélyeket, rasszizmust kiáltanak. Itthon ehhez párosult egy - a cigánybűnözés elleni - tüntetés. Itt nem az áldozatokat védték. Arról persze nem szóltak a hírek, hogy volt egy séta, amely az abortált magzatok életére hívta fel a figyelmet.

  • Címlap: Nincs már olyan, akit hiteles, komoly politikusnak lehet tekinteni az MSZP-ben

Címlap című műsorunk és M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei ezúttal Párkányi Eszter, Halkó Petra és Kroó Zita voltak.

Kroó Zita, az Origo.hu újságírója azt mondta a baloldal videójában szereplő "orvosszakértő" kapcsán:

„Ebben a történetben is én ezt látom, hogy bármit lehet mondani. (…) Lebuktak, nagyon kellemetlen és a magyarázkodásuk pedig annál még jobban.”

Párkány Eszter, az alapjogokért Központ elemzője hozzáette:

„Szerintem ebben a kérdésben lejárató kampányról volt szó, de nem arról, hogy direkt így tervezték volna el. Nem volt benne semmi tudatosság. Süt belőle, hogy mennyire ostobák és inkompetensek az MSZP-sek. Most már annyira mélyen vannak, hogy bármibe belekapaszkodnak, akár ilyen légből kapott történetekbe is. Nem ellenőrzik le őket, úgyhogy nagyon, nagyon durván besültek most ezzel.”

A Századvég Alapítvány nemzetközi elemzője, Halkó Petra csatlakozva az előtte szólókhoz megjegyezte:

„Én is mindenképpen arra világítanék rá, hogy igazából a cél szentesíti az eszközt alapon határtalanul minden eszközt megragadnak ahhoz, hogy megpróbálják lejáratni a jelenlegi Orbán-kormányt. Lényegében ez már olyan határokig elment, ami tényleg épp ésszel fel nem fogható. Mi a Századvégnél egyébként hétről hétre gyűjtöttük össze a fakenews-okat, a baloldali politikusoktól, illetve médiaorgánumoktól. Hetente 45-50 darab hamis hír, álhír került nyilvánosságra az ő szájukból, az ő cikkeikben. Azért ez szerintem mindenképp sokat mond.”

Egyébként, hogyha még hozzátehetem - folytatta a gondolatmenetet az MSZP jelenlegi működésével kapcsolatban Párkányi Eszter:

„Most már a járvány lecsengőben van, de végig nyomatták azt, hogy megpróbálták aláásni a kormány hitelességét, az emberek kormányba vetett bizalmát. Azok az állítások nagyon súlyos állítások, amik elhangoztak az MSZP-nek ebben a videójában, szerintem alkalmasak arra, hogy az embereknek az egészségügybe vetett hitét is megingassa. Tehát nagyon remélem, hogy lesz ennek valami következménye.”

A videó és az emberéletek közti összefüggés, valamint a George Floyd tragikus halálát követő eseményeket illetően tekintsék meg teljes műsorunkat:

Kapcsolódó anyagok:

Publi Cafe: A baloldal teljesen alkalmatlan az ellenzék szerepére is

Továbbra is kitart állításai mellett az MSZP videóban szereplő nő

Eltüntetné a nyomokat Szabó Tímea

Dagad az MSZP-s álmentős videóbotrány

Ujhelyi István asszisztense is részt vett a botrányos álmentős videó elkészítésében

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!