2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Cirkusztestvérek 03:00

Címlap

Címlap: Gyurcsányék, ha kell kivárnak és új köpönyeget vesznek fel

Szerda este eldől, hogy ki lesz a baloldal főpolgármester jelöltje. Az előválasztás résztvevői az elmúlt hetekben ígéretcunamit zúdítottak a fővárosiakra. Közben Brüsszelben a vonatot repülőre cserélő Cseh Katalin lett az EP liberális frakciójának alelnöke, a DK-s Dobrev Klára pedig nem zárta ki, hogy 2022-ben miniszterelnök-jelöltként tér haza. A Hír TV Címlap című műsorának vendégei, Jobbágyi Zsófia, Kunfalvi Nóra és Szalai Laura ezeket a kérdéseket elemezték és véleményezték.

  • Címlap: Gyurcsányék, ha kell kivárnak és új köpönyeget vesznek fel

A beszélgetés első részét Dobrev Klára politikai ténykedésével kezdték: Kunfalvi Nóra meglátása szerint a „Dobrev Klára jelenség” egy apróságon alapul, tovább vinni a nagyapai örökséget. Az újságíró szerint Dobrev hosszú évek alatt megtanulta hogyan kell folyamatosan a hatalomért küzdeni. Így ha kell, kivárnak és új köpönyeget vesznek fel, ha Gyurcsány Ferenc nem jött be az embereknek, akkor jön Dobrev Klára, Kálmán Olga vagy éppen, aki ráér vagy arra sétál.

Szalai Laura kifejtette, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is a legmegosztóbb politikus Magyarországon. Szóval, ha a DK eredményeket akar, akkor szükség van egy új arcra, egy új vezérre, úgy tűnik erre tökéletesnek bizonyult Dobrev Klára.

Dobrev Klára egy korábbi nyilatkozata szerint nem azért választották meg EP-képviselőnek, mert Gyurcsány felesége, hanem annak ellenére – ezt a kijelentés elég sokatmondónak tartotta Jobbányi Zsófia. Vajon mi lehet a háttérben, hogyan érthette Dobrev ezt a mondatát? A Címlapban az újságírók kitértek erre a kérdésre is és kifejtették véleményüket arról is, miszerint a brüsszeli karriert feladva az sem kizárt, hogy 2022-ben Orbán Viktor kihívója lesz Dobrev Klára.

A folytatásban Cseh Katalin is szóba került, aki vonattal ment ki Brüsszelbe, viszont hazafelé már repülővel jött. Miért volt erre szükség, mit akart ezzel demonstrálni a politikus? A Címlapban a jelenlévők elemezték az esetet, mit ahogy elmondták véleményüket Szabó Tímea egy héttel ezelőtti parlamenti felszólalásáról is, amikor is nyíltan támadta Orbán Viktort a Hableány tragédiájával kapcsolatban.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!