2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Címlap

Címlap: Az ellenzék aljas módon kihasználná a veszélyhelyzetet

Sivalkodik az ellenzék a koronavírus-törvény miatt, és nemcsak az itthoniak, hanem az unión belül is. Vadai Ágnes, Donáth Anna, Varga- Damm Andrea és Ursula von der Leyen - csak néhány példa a sötét középkort felfestők névsorából. És ehhez jön még többek között Kálmán Olga, aki bőszen védte Soros Györgyöt, amiért ő 1 millió eurót adott a fővárosnak. Arról persze nem szólt, hogy a milliárdos jóval több pénzt adott szervezetinek, és még nyert is a koronavíruson.

  • Címlap: Az ellenzék aljas módon kihasználná a veszélyhelyzetet

„Ezekben a történelmi időkben mindenekelőtt azt kellett volna előtérbe helyezni, hogy mi szolgálja a magyar emberek egészségének a védelmét és erre mind az alaptörvény, a különleges jogrend kapcsán, mind pedig a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény minden jogszabályi és alkotmányos garanciának megfelel. Hogyha tüzetesen átolvasták volna a jogszabályt, hogyha értelmezték volna az alaptörvényt, akkor ők is érezhették volna és megérthették volna, hogy mi lett volna a feladatuk”

- mondta a KDNP országgyűlési képviselője, Juhász Hajnalka az ellenzék döntésével kapcsolatban.

„A kormány miért lőné magát lábon azzal, hogy bevezeti a diktatúrát, amikor egyébként mindent át tud vinni, amit szeretne?! Itt tényleg azon van a lényeg, hogy minél hamarabb tudjanak döntéseket hozni, mert lehet, hogy emberéletek múlnak rajta. Ezt vagy nem akarja megérteni az ellenzék, vagy nem érdekli őket”

- vélekedett Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője.  

„Szerintem szövegértési problémák sincsenek, sem arról nincsen szó, hogy ne értenék, hogy miről szól most ez a felhatalmazási-törvény, a koronavírus-törvény. Én azt gondolom, hogy ők ezt a helyzetet, a krízishelyzetet, ami egyébként emberéleteket követel és amiben egyébként emberek a munkájukat veszítik el, az embereknek az élete fenekestül felforul, ők arra használják fel, hogy politizáljanak és Orbán Viktor ellen politizáljanak”

-mondta Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu újságírója.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!