2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság bolond körei 03:00

Címlap

Címlap: Ahol felmerül a pártösszeolvadás, annak a pártnak vége

Jobbágyi Zsófia, Párkányi Eszter és Fodor-Horváth Zsófia a Hír TV Címlap című műsorában beszélgettek a főpolgármesteri selejtezőről, Szanyi Tiborról az LMP-ről és Cseh Katalin is szóba kerül.

  • Címlap: Ahol felmerül a pártösszeolvadás, annak a pártnak vége

A Hír TV címlap című műsorában Jobbágyi Zsófia, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Fodor-Horváth Zsófia, a 888.hu szerkesztője M. Dobos Marianne műsorvezető vezetésével elemzik a többmilliós reklámköltés és Karácsony Gergely vonatkozásában az ellenzéki selejtezőt. Szóba kerül még az MSZP, Szanyi Tibor és  párttagsága, az LMP és Cseh Katalin is. 

 

A mostani előválasztás eredménye az MSZP-Párbeszéd szövetségből kit hoz ki győztesen? Mert az MSZP-nél vannak más problémák is, folyamatosan csökken a támogatottságuk, de eddig az volt a retorika, hogy Karácsony Gergely megemelte a pártszövetséget. Most nem ezt látjuk. És lehet, hogy felülhetnek arra a lóra, hogy a Párbeszéd megerősödhet és akkor kiválnak. Van ennek realitása? - tette fel a kérdést M.Dobos Marianne

Szerintem annyira nincsen, viszont Karácsony Gergely azt állította, azért szerepelt rosszul az MSZP mert megígérte Gyurcsánynak, hogy kicsit visszavesz az EP kampányban. Azért, hogy később a DK támogassa mint főpolgármester jelöltet. Szerintem a P-nek többet hoz az MSZP, mivel 1 százalék körül vannak. Nekik megéri ez a plusz 5 százalék. Az MSZP pedig nyíltan azon gondolkodik, hogy összeolvad a DK-val. Lehet, hogy Gyurcsánynak végül sikerül bekebelezni az MSZP-t és akkor teljesen legyőzné a volt pártját.

-reflektált Párkányi Eszter.

Nem hiszem, hogy az MSZP-nek vágya lenne, hogy a DK-val egyesüljenek. Ez Gyurcsány  mester terve, hogy egységes baloldalt szeretne. A P az egy olyan dolog szerintem, hogy egy csomó ember azt gondolja, hogy a Karácsony Gergely még mindig LMP-s. Ez olyan mint a Szél Bernadett jelenség, az emberek már nincsenek tisztában azzal, hogy ki hova tartozik.

-folytatta Jobbágyi Zsófia.

Nagyban mernék fogadni arra, hogy Gyurcsány valószínűleg be fogja kebelezni ezeket a pártokat. Hogyha valahol felmerül az, hogy összeolvadjanak és ugye az MSZP-nél felmerült a DK-val, az már azt jelenti, hogy annak a pártnak vége van.

-tette hozzá Fodor-Horváth Zsófia

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!