2021. május 9.,
vasárnap, Gergely napja

Civil kör: Vágó István az a vágású kommunista, akinél ’89-ben megfordultak a szerepek

Hír TV

2021. április 17., szombat 21:43

Továbbra is keleti vakcina-ellenes a baloldal, a CNN műszaki igazgatója egy hangfelvételen bevallotta, hogy egyértelmű, Trump-ellenes propagandát folytattak az elnökválasztási-kampányban és etikai kódexet fogadott el az ellenzék, amelynek meg kell felelni az előválasztásokon. Ezekről a témákról mondták el véleményüket a Civil kör vendégei - Ferencz Orsolya űrkutató, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi rockzenész és Kohán Mátyás a Mandiner újságírója.

 

Legyen elég a kettős beszédből a baloldalon – kezdte joggal felháborodva Ferencz Orsolya űrkutató utalva Vágó István és az ellenzék megnyilvánulására a keleti vakcinákkal kapcsolatban. 

A folytatásban Kohán Mátyás a Mandiner újságírója írta körül, milyen ember is Vagó István: 

"Vágó István az a vágású kommunista, akinél ’89-ben megfordultak a szerepek. Eddig a keletről jött volt a jó, ami nyugatról érkezett az pedig a rossz. Honnan veszi a bátorságot, hogy egykori tévésként, most vakcinaszakértőként pózoljon. Még a tudósok sem mernének belemenni ilyesmibe."

 Itt nincs másról szó, mint arról, hogy Vágó Istvánt pajzsként tolta előre a DK – jegyezte meg Németh Alajos, Lojzi rockzenész .

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász Kásler Miklóst idézte, aki a parlamentben azt mondta: "ezekről a kérdésekről, amikről Önök nyíltan, bátran és önbizalommal beszélnek a virológusok, a szakma csúcsa a mai napig vitázik – nincs eldöntve számos kérdés, amiben Önök állást foglalnak és ítéletet mondanak – hát, hogy merészelik ezt!"

 Ha lenne tisztesség az ellenzékben – akkor elszégyellte volna magát, ami nem történt meg.

Teljes beszélgetés:

Hír TV