2020. július 13.,
hétfő, Jenő napja

Civil kör: Greta Thunberg jó ügyért szónokol, csak rossz emberek állnak mögötte

Hír TV

2019. szeptember 28., szombat 21:00

Maffiaviszonyok a baloldalon, hős vagy áldozat a 16 éves svéd aktivista és hihetetlen összefogás Zentéért - a többi között ezeket a témákat vitatja meg Simon János politológus, Németh Alajos rockzenész és Trombitás Kristóf publicista a Hír TV Civil kör című műsorában.

Karácsony Gergely a legszűkebb körében sem bízhat, ez derült ki abból a nyilvánosságra került hangfelvételből, amelyen az ellenzéki főpolgármesterjelölt az MSZP-t és a DK-t bírálja.

Simon János politológus kifejtette: a botrányos ügyek kizárólag az ellenzéki oldalt terhelik, amely arra engednek következtetni, hogy erős belharc feszíti a szivárványkoalíciót. Németh Alajos rockzenész annak a véleményének adott hangot, hogy a hangfelvétel különösen nem gyakorol hatást a választói preferenciákra, ugyanis a jobboldali szavazók eddig is tisztában voltak a hangfelvételen elhangzottakkal, hívei pedig őszinteségbeszédnek tartják.

A műsor második részében a Civil kör vendégei kielemzték Greta Thunberg felhevült beszédet, amit az ENSZ klímacsúcson mondott a 16 éves svéd aktivista.

És végül az adást Zente szívszorító történetével zárták. Csodával határos módon néhány nap alatt gyűlt össze az a 700 millió forint, mely a másfél éves kisfiúnak a terápiájához szükséges. 

A teljes adás: 

Hír TV