2021. május 9.,
vasárnap, Gergely napja

Civil kör: Európa a tudomásunkra hozta, hogy nem lehet egyéni véleményünk

Hír TV

2021. április 10., szombat 21:31

A nyugati szolidaritás pont addig tart, amíg a megengedett véleményt mondod, teljesen kitörölné oltásellenes múltját az ellenzék és kiképzőtisztek irányíthatták az SZFE-s diákok tiltakozását - ezek voltak a Civil kör témái. Trombitás Kristóf vendégei Kondor Katalin újságíró, Lánczi Tamás politológus, Máthé Áron történész és Vágvölgyi Gergely a Vasárnap.hu főszerkesztője voltak. 

 

Liberális sajtószabadság: Gulácsi mennybe ment, Petry-t kirúgták a véleménye miatt.

Amit Petry Zsolt a Magyar Nemzetnek mondott azzal csak egyet lehet érteni. Európa a tudomásunkra adta, hogy nem lehet egyéni véleményünk...Ha nem állsz be a sorba, akkor kilöknek. 

Elveszíted az állásod, ha nekik nem tetszik - egyszerűen teljesen megbolondult a világ! Egyértelmű provokáció ez az egész - véli Kondor Katalin újságíró. 

A migráció esetében tett olyan tartalmi állításokat, ami a mai német belpolitika standardjai szerint szélsőséges véleménynek minősül - mondta Lánczi Tamás politológus. Ebben semmi meglepő nincs, aki itthon is a multi világában dolgozik az szembesül ezzel, csak nem beszél róla. 

Öt éve hasonlókat mondott Petry Zsolt, mégis akkor semmi nem lett belőle - most viszont igen! - tette hozzá Máthé Áron történész. 

Az európai sport mindig is a politika terepe volt!

Vélemény miatt kirúgni nem szabad - fűzte hozzá Vágvölgyi Gergely a Vasárnap.hu főszerkesztője. 

Teljes adás:

Hír TV