2021. augusztus 5.,
csütörtök, Krisztina napja

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

2021. június 12., szombat 21:48

Óriási segítséget kaphatnak jövőre a gyermekes családok, a baloldal idő előtt emelte vállára a Szentatyát és Magyarország nemzeti gyásznapján is akadtak olyanok, akik ocsmány módon beszéltek hazánkról. A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László titkosszolgálati szakértő és Máthé Áron történész voltak.

 

Előrefele kell menekülni a válságból, a kormány azon terve, miszerint kapjanak segítséget a családosok azt gondolom ez egy járható út lesz – reagált elsőként Ferencz Orsolya űrkutató arra, hogy hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok.

A gyermeket nevelő családok nevében csak üdvözölni tudom a kormány elképzeléseit. (….) Sajnos ez megint egy támadási felület lesz. Gratulálni lehet a kormánynak, hogy ezt meglépték - Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. A kormány figyel a fiatalokra – tette hozzá.

A kormány megpróbál egyfajta balanszot képviselni. (…) Mértéktartó megközelítést láthatunk a kormány részéről – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő.

Orbán Viktor olyan munkatársakat választott maga mellé, mint Varga Mihály, aki kőkeményen tartja  a kasszát - emelte ki Máthé Áron történész.

Teljes adás:

Hír TV