2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

EP-vita a jogállamiságról, Strasbrourg - élő

Következik:

Híradó 18:30

Civil kör

Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

Óriási segítséget kaphatnak jövőre a gyermekes családok, a baloldal idő előtt emelte vállára a Szentatyát és Magyarország nemzeti gyásznapján is akadtak olyanok, akik ocsmány módon beszéltek hazánkról. A Civil kör vendégei Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya, Ferencz Orsolya űrkutató, Földi László titkosszolgálati szakértő és Máthé Áron történész voltak.

  • Civil kör: A magyar kormány figyel a fiatalokra!

 

Előrefele kell menekülni a válságból, a kormány azon terve, miszerint kapjanak segítséget a családosok azt gondolom ez egy járható út lesz – reagált elsőként Ferencz Orsolya űrkutató arra, hogy hatalmas segítséget kaphatnak jövőre a magyar családok.

A gyermeket nevelő családok nevében csak üdvözölni tudom a kormány elképzeléseit. (….) Sajnos ez megint egy támadási felület lesz. Gratulálni lehet a kormánynak, hogy ezt meglépték - Szőnyi Kinga a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnökasszonya. A kormány figyel a fiatalokra – tette hozzá.

A kormány megpróbál egyfajta balanszot képviselni. (…) Mértéktartó megközelítést láthatunk a kormány részéről – mondta Földi László titkosszolgálati szakértő.

Orbán Viktor olyan munkatársakat választott maga mellé, mint Varga Mihály, aki kőkeményen tartja  a kasszát - emelte ki Máthé Áron történész.

Teljes adás:

Hír TV

 

További epizódok

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Civil kör: Mindent támadnak, ami a normalitást képviseli!

Mi lehet az igazi oka annak, hogy a nyugat-európai elit folyamatosan támadja Magyarországot a pedofilellenes-törvénycsomag miatt? Ezzel is foglalkozott az e heti Civil kör! 2021. július 03.
Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Civil kör: Felnőtt a magyar futball egy teljesen új mércéhez!

Trombitás Kristóf vendégei az e heti Civil körben Kondor Katalin újságíró, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Földi László titkosszolgálati szakértő és Vágvölgyi Gergely a vasarnap.hu főszerkesztője voltak. 2021. június 26.
Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

Civil kör: Mi kaptuk a legmegátalkodottabb baloldalt

A Civil kör vendégei Őry Mariann, újságíró, ifj. Lomniczi Zoltán, alkotmányjogász, Németh Alajos, Lojzi, rockzenész és Kötter Tamás, író, ügyvéd voltak. 2021. június 19.

Legfrissebb híreink

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Moszkva: A tárgyalásokhoz Ukrajna is kellene

Oroszország megvárja, hogy a jelenlegi ukrán elnök álláspontja megváltozzon vagy a következő ukrán elnök más állásponton legyen a Moszkvával folytatott tárgyalások ügyében, a megállapodáshoz szükség van Kijev részvételére – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!