2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Célpont

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Na de nem csak a zsidózás az egyetlen, amivel Márki-Zay Péter felhívta magára a figyelmet.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje korábban arról is beszélt, hogy magánosítaná az egészségügy rendszerét Magyarországon. Tavaly júliusban pedig azt mondta, hogy az ideális gyógyászati rendszer az egybiztosítós egészségügyi modell.

Az egészségügy üzleti alapokra helyezése nem újkeletű dolog, hiszen ezzel korábban már többször is próbálkozott a baloldal. 2006-ban például Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként a Bajcsy-Zsilinszky Kórház új épülettömbjének avatásán szintén üzletként beszélt az egészségügyről, majd hozzátette, hogy ezt kár elhazudni, mert akkor zsákutcába jutnak.

Na de nem csak Márki-Zay Péter tartogatott újabb coming outot a baloldalon. Gyurcsány Ferenc ismét előrántotta a bevándorlás kérdését bűvész kalapjából.

"Rendbe kellene tenni a menekültkérdés alapvitáját, mielőtt minden összekuszálódik" – így kezdte bejegyzését a pártelnök. A DK első embere újra a magyar kormány migrációs politikáját támadta, ami szerinte embertelen és elfogadhatatlan.

 

Európa legnagyobb kulturális beruházása a Ligetben

A Liget Budapest Projekt Európa legnagyobb kulturális városfejlesztési projektje, amely az elmúlt években számos szakmai díjat bezsebelt.

És ahogy megszokhattuk: ha szépül, épül az ország vagy a főváros, akkor a baloldalnak meg kell jelennie és ahol csak tud keresztbe kell tennie. Nem volt ez másként a Liget Projektnél sem.

Díjnyertes épületek, megújult zöld felületek és különböző kulturális programok várják az idelátogatókat. A külföldi és a hazai turizmus számára is fontos, kiemelt beruházás valósul meg a város szívében.

A baloldali politikusok pedig, ahogy már megszokhattuk az építkezés helyett inkább rombolnának és uszítanak minden ellen, ami szebbé és többé teheti hazánkat.

 Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Célpont: Továbbra is a káosz politikájának útján

Forráshiány, dugók, kihasználatlan kerékpársávok jellemzik a Karácsony Gergely vezette fővárost. Célpont, a HírTV oknyomozó műsora! 2022. május 15.

Célpont: Elképesztő morális mélységbe süllyedt a Jobbik

Az erőszakbotrány sem tudott akadályt gördíteni Jakab Péter újrázása elé, pedig a szakértők szerint egy ilyen botrány akár egy politikai karrier végét is jelenthetné… 2022. május 08.

Célpont: Újra van magyar haderő

Számíthatnak a Magyar Honvédségre, mindenhol földön, vízen, levegőben. 12 év munkájának köszönhetően most úgy tűnik hazánk nagyobb biztonságban lehet mint korábban bármikor. 2022. május 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Mi lett veled, Jobbik?

Az ellenzék történelmi választási vereségét követően a baloldali pártok vezetői újabb jeles példáját mutatták meg annak, hogy milyen emberek is ők valójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!