2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Célpont

Célpont: Példátlan magyar gazdasági siker

13. havi nyugdíj, 5 százalékos nyugdíjemelés, 20 százalékos béremelés a kulturális ágazatban dolgozóknak, 10 százalékos emelés a tanároknak és az óvónőknek, 20 százalékos emelés a szociális ágazatban dolgozóknak, 20 százalékos emelés a bölcsődei dolgozóknak és 10 százalékos emelés a rendvédelmi szerveknél és a katonáknál. A sort pedig még hosszan lehetne sorolni, de az egyértelműen látszik, hogy dübörög a gazdaság és ennek bizony mindannyian, akik Magyarországon élünk haszonélvezői vagyunk. De minek köszönhető ez, miközben még javában benne vagyunk egy világjárványban?

Bár nem lehet teljesen összehasonlítani a 2008-as gazdasági válságot a jelenlegivel az egyértelműen látszik, hogy a mostani kormány határozottabban és hatékonyabban lépett fel, mint 2008-ban a Gyurcsány kormány. Most alig egy év kellett ahhoz, hogy minden korábbinál gyorsabb és jelentősebb visszapattanással újra a növekedés élvonalában találjuk magunkat, míg 2008-at még közel fél évtizedig nyögte az ország. Azért azt jó látni, hogy lehet ezt másképp is csinálni.

Magyarország a ,,zöld úton"

Megkezdjük az illegális hulladéklerakók felszámolását, és megbüntetjük a szennyezőket. Két év múlva tiszta, rendezett és takaros ország képét akarjuk mutatni. Betiltjuk az egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Lehetővé tesszük az üveg- és műanyag palackok, valamint a fémdobozok visszaváltását. Harmadszor: meg fogjuk védeni a folyóinkat a külföldről ide érkező hulladékoktól

- jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök. 

A beszéd óta eltelt lassan két év, ezért utánajártunk, hogy miben változott a magyar klíma és környezetvédelmi politika ebben az időszakban

A KDNP alelnöke úgy látja, hogy a magyar kormány azok között a tagállamok között van, amely az ígért vállalásokat meg fogja tudni valósítani és így eléri, hogy 2050-re klímasemleges legyen.

Teljes adás: 

HírTV

További epizódok

Célpont: Továbbra is a káosz politikájának útján

Forráshiány, dugók, kihasználatlan kerékpársávok jellemzik a Karácsony Gergely vezette fővárost. Célpont, a HírTV oknyomozó műsora! 2022. május 15.

Célpont: Elképesztő morális mélységbe süllyedt a Jobbik

Az erőszakbotrány sem tudott akadályt gördíteni Jakab Péter újrázása elé, pedig a szakértők szerint egy ilyen botrány akár egy politikai karrier végét is jelenthetné… 2022. május 08.

Célpont: Újra van magyar haderő

Számíthatnak a Magyar Honvédségre, mindenhol földön, vízen, levegőben. 12 év munkájának köszönhetően most úgy tűnik hazánk nagyobb biztonságban lehet mint korábban bármikor. 2022. május 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Mi lett veled, Jobbik?

Az ellenzék történelmi választási vereségét követően a baloldali pártok vezetői újabb jeles példáját mutatták meg annak, hogy milyen emberek is ők valójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!