2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Ferencz József a második unitárius aranykor 23:10

Célpont

Célpont: Megdőlni látszik az Action For Democracy eddigi mikroadományos magyarázata + videó

Különös videók jelentek meg az elmúlt hetekben az X-en, Korányi Dávid kendőzetlen őszinteséggel vall arról, hogy az Action For Democracy hogyan próbált nyomást gyakorolni a magyar kormányra. A Szuverenitásvédelmi Hivatal a teljes anyagot szeretné vizsgálni.

  • Célpont: Megdőlni látszik az Action For Democracy eddigi mikroadományos magyarázata + videó

Karácsony Gergely pontosan tudta, hogy mit csinál Korányi Dávid és az Action for Democracy. Korányi azért került a figyelem középpontjába, mert a külföldről Magyarországra a kampányidőszakban érkező pénzekben kulcsszerepet játszott. Korányiról meglepő videók láttak napvilágot az elmúlt hetekben az X-en.

A 2022-es kampányban a magyar ellenzékhez a választások ideje alatt érkező külföldi pénzekben kulcsszerepet játszott egy Action For Democracy nevű szervezet és Korányi Dávid elárulta, hogy politikai lobbitevékenységet is végeznek.

A főpolgármester tudta, hogy mit csinál Korányi, hiszen egykori városdiplomáciai főtanácsadójáról van szó. Szóval,

honnan is kerültek elő ezek a felvételek, amik a hazánkban dollárbaloldalként elhíresült botrány hátterébe engednek betekintést?

Ez a Magababe nevű X oldal, ahol hetek óta jelennek meg olyan videók, amiken az Action For Democracy holdudvarába tartozó emberek vallanak tevékenységükről.

A Célpont ezúttal sorra vette, hogy kikről is van szó és mit lehet tudni a botrányos ügyről!

Teljes riport:

Fotó: Korányi Dávid

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!