2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Célpont

Célpont: Isten éltesse a Jobbikot!

Nagykorúvá érett a Jobbik. Az ünnepi alkalomból felköszöntöttük az egykoron szélsőjobboldali pártot. A műsor második részében az őszödi beszéd utáni időszakot elevenítettük fel.

Nagykorúvá érett a Jobbik. Az ünnepi alkalomból felköszöntöttük az egykoron szélsőjobboldali pártot azzal, hogy megkérdeztük a korábbi országgyűlési képviselőit és egy alapítóját is, hogyan került át a párt a jobboldalról egészen Gyurcsány Ferenc mellé.

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét követő hetek és hónapok a rendszerváltás utáni politikatörténet legsötétebb időszakát hozták. A műsor második részében felelevenítettük az 15 évvel ezelőtti eseményeket és következményeit.

Hír TV

További epizódok

Célpont: Gyöngyösi Márton lett a befutó a Jobbik elnöki székéért folytatott versenyben

A jobbikos tisztújításra azért volt szükség, mert Jakab Péter miután megpuccsolta a Jobbik elnöksége lemondott az elnöki pozícióról, alig egy hónappal azután, hogy újraválasztották. A korábbi szélsőjobbos párt kálváriájának a végére most pont került, de az út nem volt egyszerű. 2022. július 03.

Célpont: A nemzetet és hazát hangsúlyozó baloldal egyelőre még elképzelhetetlennek tűnik itthon

Fel akarnak ülni a szocialisták a nemzetpolitika hullámára és Sírnak a balosok a frakciópénzek miatt. Ezek voltak a Célpont témái. 2022. június 26.

Célpont: A baloldali pártok most már sokkal óvatosabban fogalmaznak, ha az orosz-ukrán háborúról kell nyilatkozniuk

Az áprilisi parlamenti választások óta óvatosabban fogalmaznak az ellenzéki politikusok az ukrajnai háborúval kapcsolatban. 2022. június 19.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!