2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Célpont

Célpont: Isten éltesse a Jobbikot!

Nagykorúvá érett a Jobbik. Az ünnepi alkalomból felköszöntöttük az egykoron szélsőjobboldali pártot. A műsor második részében az őszödi beszéd utáni időszakot elevenítettük fel.

Nagykorúvá érett a Jobbik. Az ünnepi alkalomból felköszöntöttük az egykoron szélsőjobboldali pártot azzal, hogy megkérdeztük a korábbi országgyűlési képviselőit és egy alapítóját is, hogyan került át a párt a jobboldalról egészen Gyurcsány Ferenc mellé.

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét követő hetek és hónapok a rendszerváltás utáni politikatörténet legsötétebb időszakát hozták. A műsor második részében felelevenítettük az 15 évvel ezelőtti eseményeket és következményeit.

Hír TV

További epizódok

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás. 2022. január 16.

Célpont: Hetek óta tagadja a főpolgármester, hogy szó lett volna a Városháza értékesítéséről

Jelentkezett a városháza botrány egyik koronatanúja, aki beismerte, hogy ő is szerepel a felvételeken. 2022. január 09.

Célpont: Teljesítmény nélkül nehéz

Az elmúlt év eseményeit látva szerettük volna kideríteni mire tud büszke lenni 2021-ben a baloldal. 2021. december 19.

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Példátlan magyar gazdasági siker

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint stabil az államháztartás szerkezete. Ez megteremtette a forrásokat arra, hogy a gazdasági visszaesés idején is cselekedni tudjanak, és továbbra is arra koncentrálnak, hogy a családok, a vállalkozások támogatása lendületet kapjon.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!