2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Célpont

Célpont: A „kibersztálinizmus” áldozatává vált a PestiSrácok + videó

Cenzúra?! Facebook-terror?! Újabb jobboldali médium esett áldozatul Mark Zuckerberg ámokfutásának! Úgy néz ki, a globalisták elkezdték a kampányt az EP-választásra.

  • Célpont: A „kibersztálinizmus” áldozatává vált a PestiSrácok + videó

A tartalom jelenleg nem érhető el - ez a felirat áll most a PestiSrácok közösségi felületének helyén. A több mint egy évtizede működő jobboldali csatorna először a Youtube-, majd a napokban a Facebook oldalát veszítette el.

A PestiSrácok oldalát egyik napról a másikra indoklás nélkül törölte a Facebook. Amikor a szerkesztőség reklamációval élt, válaszul csupán csokorba szedték hónapokkal, valamint évekkel korábbi bejegyzéseiket és közölték, hogy ezek valamelyike megsértette az irányelveket.

A Facebook közösségi irányelvei azonban meglehetősen érdekesek. Nem feltétlenül egyértelműek, és a tapasztalok szerint nem vonatkoznak mindenkire.

Az elmúlt évek tendenciái pedig azt mutatják, hogy a Facebook egyáltalán nem fordít figyelmet még a látszatra sem, hiszen hiába hirdetik magukat elfogadó platformként, ahol a szabad véleménynyilvánítás kap teret, elkezdtek csak olyan oldalakat, személyeket, csoportokat, vagy médiumokat korlátozni amelyek jobboldali eszméket hirdetnek.

A Célpont kiderítette, 

jelenleg ott tartunk, hogy volt CEU-s dékánok és balliberális megmondó emberek döntik azt el, hogy itthon a magyar közéletben ki is közvetíthet közéleti vagy politikai üzeneteket, hogyan teheti azt, és mikor.

Teljes riport: 

Boírtókép: Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Fekete-Győr András után most Varju László állt a bíróság előtt. Gyurcsány Ferenc előzetesen már üzent a törvényhozásnak és fenyegetőzött is, ami már a bíráknak is sok volt. Ezt követően a pártelnök váratlanul megjelent a tárgyaláson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!