2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

480 millió ment a kukába – Célpont

Hír TV

2018. június 3., vasárnap 10:20

Vendetta
Erkölcsi és jogi elégtételt ígért a kormányfő a választások éjszakáján. Orbán Viktor beváltja ígéretét. Jön a Stop Soros, megfigyelhet a rendőrség a jövőben bárkit, bármikor, bárhogy, ja, és a gyülekezési törvényt is szigorítják.

480 millió ment a kukába
Nyertek 480 milliós uniós forrást, de inkább visszaadták, hogy nehogy a romáknak kelljen költeni. Kerecsenden felzárkóztatták volna a szegényeket, de a képviselő-testület úgy döntött, a szegények csak maradjanak a falú végén, nehogy elriasszák a véletlenül odatévedő turistákat. 

Aki NER, az nyer
Majdnem 2000 milliárd forintot vágtak zsebre Orbán Viktor barátai egy év alatt. Se reklám, se pedig referencia nem kellett nekik a zsíros melókhoz, hiszen rájuk szabták a közbeszerzéseket. Vagyis valami mégiscsak kellett. A Jóisten, szerencse és persze Orbán Viktor álmennye. Hogyan csinálják a nagyok?

Mi lesz veled Lázár János?
Blokkolt lézerrel, tolvajozott közmunkásokat és még a bécsi no go zónába is elment rettegve tudósítani. Táskahordozóból miniszter, miniszterből hatalmától megfosztott képviselő. Lázár János felemelkedése és bukása is Orbán Viktor érdeme. 

A Célpont június 1-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!