2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Budapesti srácok

Budapesti srácok: A főpolgármesternek továbbra sincs határozott álláspontja

  • Budapesti srácok: A főpolgármesternek továbbra sincs határozott álláspontja

A fővárosi közgyűlés összehívása nélkül, Budapest ügyeit egyedül igazgató, Karácsony Gergely ígérete és a valóság, kerületi ötletbörze, hajléktalan szállók létesítésére, Csepeltől Józsefvárosig - ki ne felejtsük, egyeztetés nélkül.

„A demokrácia az arról szól, hogy megkérdezik az embereket is, hogy mit akarnak. Itt ez nem történt meg.”

- jegyezte meg Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület fideszes polgármestere ennek kapcsán.

„Nem arról van szó elsősorban, hogy hajléktalanszálló vagy nem hajléktalanszálló, hanem, hogy önkényesen döntenek a fejük felett.”

- hangsúlyozta az V. kerület fideszes polgármestere.

Az önkényes döntésekről az újbudaiak is mesélhetnek. Koronavírus-járvány idején vajon mi lehet a legfontosabb tennivaló? Bizonyára ilyenkor a legcélravezetőbb létrehozni egy parkolási céget és egy médiacéget.

Az adócsalásért korábban elítélt Czeglédy Csaba, egy a kormányhivatal szerint jogsértő szerződéssel a birtokában vizsgálja a korrupciós ügyeket, mindezt járványhelyzetben. Czeglédy Csabát is kerestük a témában, de nem tudtuk elérni. Biztos sok a dolga így járvány idején.

A momentumos Déri Tibor is érzi, hogy mi a legfontosabb járvány idején. Egyeztetés és érdemi párbeszéd nélkül alakította át az eddig jól működő rendszert Újpesten. A nyugdíjasok számára eddig alanyi jogon járó támogatás most már segéllyé lett átalakítva.

Továbbra is hárítja a felelősséget a Pesti úti Idősek Otthonában történt tömeges fertőzések miatt Karácsony Gergely, pedig az elhunytak hozzátartozói súlyos problémákról és orvoshiányról számolnak be. Halálgyár, így nyilatkozott az idősotthonról az egyik elhunyt férfi felesége a Hír Televízió híradójának.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!