2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Bayer show

Varga Judit: Sok helyen álszentséget látok

A Bayer show vendége Varga Judit igazságügyi miniszter volt.

„Az ellenzék hónapokon keresztül vitte a keleti vakcinákkal szembeni aljas kampányát – most ezt befejezték, mert úgy látom, hogy rájöttek, hogy ez kontraproduktív, de azért bárki megtalálja az interneten mondjuk a DK szóvivő hosszú tirádáját arról, hogy a Szputnyik-vakcinával a magyar kormány emberkísérletet végez és ők tiltakoznak ez ellen. Ehhez képest az egyik lehetséges következő német kancellár éppen most rendelt Bajorországnak egymilliót ebből az „emberkísérletből”.”

-        mondta a műsorban Bayer Zsolt műsorvezető.

„Szerintem ez csak azt igazolja, amit a magyar kormányfő és a hazáért folyamatosan fellépő és a hazát első helyre helyező kormány cselekedett, hogy „Hungary is first”. Nem érdekel, hogy ki hogyan gyaláz és ki mit mond, a saját tudósainkra, a saját valóságunkra támaszkodva, jó időben hozott a kormány egy döntést arról, hogy igenis, az EU-n kívül is szét fog nézni a világban, hiszen a számok azt diktálták, hogy itt nagyon-nagyon sok vakcinára lesz majd szükség. Az ellenzéknek teljesen menthetetlen a helyzete a vakcinához való hozzáállás és retorika szempontjából, mert az nem úgy van, hogy most kitalálom, hogy akkor holnap mégis csak legyen vakcina. Jóval előbb kellett felébredni. (…) Sok helyen álszentséget látok. Elképesztő szerintem az, hogy bizonyos országoknak fontosabb volt, a mainstreamhez tartozás, az európaiság álszent erőltetése, mint a saját állampolgáraik egészségéért való aggódás (…)”

-        válaszolta Varga Judit.

Hír TV

További epizódok

Kövér László: Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Bayer show vendége. 2021. november 28.

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!