2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Bayer show

Szijjártó Péter: Az emberek nemzeti érdekképviseletet akarnak

Az EP-választások kapcsán a matematikáról, az ellenzék helyzetéről és az emberek valós igényeiről beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Bayer show legutóbbi adásában. A politikus rögzítette: a választópolgárok bevándorlás nélküli Európai Uniót akarnak.

  • Szijjártó Péter: Az emberek nemzeti érdekképviseletet akarnak

A politikus szerint az európai és a magyar állampolgárok olyan kontinenst és országot akarnak, amely a keresztény értékek számára megadja az elsőbbséget. Szijjártó Péter úgy látja, ezt meg nem érteni a szellemi kapacitások limitáltságára utal.

Bayer Zsolt felvetésére a miniszter elmondta, az Európai Unió huszonhét tagállama közül a magyar választók adták meg a legnagyobb felhatalmazást, az 53 százalékos eredményhez közeli siker sem született a kontinensen. A második helyen a lengyelek végeztek. Utóbbi kapcsán Szijjártó Péter elmondta, Magyarországon kívül ez az az állam, amelyet az Európai Bizottság a leginkább támadott az elmúlt időszakban.

A műsorban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter részvétét fejezte ki minden áldozat családjának, amely érintett a dunai turistahajó-tragédiában, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

A tragédia kapcsán a miniszter felidézte a veronai buszbalesetet, emlékeztetve a helyi hatóságok példamutató segítségére. Szijjártó Péter elmondta, a magyar katasztrófavédelem, tűzoltóság és a rendőrség is hasonló színvonalon jár el az ügyben.

Teljes adás:

 

Hír TV

További epizódok

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

A Fidesz válaszokat vár a dollárbaloldaltól a külföldi kampánypénzek ügyében - erről beszélt Kocsis Máté a Bayer Showban. 2022. október 02.
Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

A háborús szankciók bevezetése óta Európa gazdasága gyengült, ezzel szemben Moszkva erősödött - hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely a Bayer show-ban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott: Oroszország soha ilyen áron nem tudta értékesíteni még a földgázt és a kőolajat, mint most. 2022. szeptember 25.
Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

A HírTV Bayer Show című műsorának Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a vendége. 2022. szeptember 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!