2023. 10. 03. Kedd Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Bayer show

Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

A városvezetés arra akar felhatalmazást kapni kiskorúak bevonásával, hogy megszegje azt a megállapodást, amit saját maga kötött - így reagált Tarlós István korábbi főpolgármester, Karácsony Gergely online lakógyűlésére a Bayer show-ban. Tarlós István azt is tisztázta, hogy milyen anyagi helyzetben adta át a város vezetését.

  • Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

Tarlós István korábbi főpolgármester tisztázta, hogy pontosan mekkora anyagi forrást hagyott 2019-ban Karácsony Gergely által vezetett főváros kasszájában.

Mi biztosan ott hagytunk 160 milliárdnyi értékpapírt, ami azonnal mobilizálható volt, és 40 milliárdnyi készpénzt, ez összesen 200 milliárd. Ehhez nyugodtan hozzá lehet számítani, amit mi Bagdy Gábor pénzügyi helyettesemmel nem szoktunk hozzászámítani, de hozzá lehet, sőt kell, az önkormányzati intézmények megtakarításait. Ez további 7 milliárd forint, ez 207 milliárd

- ismertette a volt városvezető.

Hozzátette, 

A pénzügyminiszter által mondott 214 milliárd nagyságrendileg rendben van, én pedig egész számokat tudok mondani, tehát ez a 207-214 milliárd bizonyosan ott volt. Furcsa a mai világban, hogy össze-vissza beszélnek, írnak, csúsztatnak pedig csak elő kellene venni a papírokat, a 2019-es év végi adatokat (...) további komoly csúsztatás az, ahogy a szolidaritási adóról beszélnek (...) a 444 és a 24.hu a végtelenségig küszködik és amikor már minden iskolás gyerek, sőt az óvodások is tudják, hogy mi lehet az igazság, ők azért még egyszer-kétszer leírják, hogy mi a hülyeség... 

A korábbi főpolgármester továbbá azt is elmondta, hogy kétmillió embernek lakógyűlést tartani, számára egy értelmezhetetlen dolog.

A városvezetés aláírta bizony azt, hogy ugyanúgy, ahogy az én időmben volt, és ahogy nekem ígérte a miniszterelnök úr, a hatmilliárdos támogatás akkor járt volna posztfesztál, ha 18 hónapon belül - ami most már rég elmúlt - a teljes forgalomnak visszaadom a Lánchidat. Tehát most én nem kapnám meg ezt a hatmilliárdos támogatást

- mutatott rá.

Tarlós István szerint a városvezetés arra akar felhatalmazást kapni kiskorúak bevonásával, hogy megszegje azt a megállapodást, amit saját maga kötött.

Teljes adás: 

További epizódok

Gulyás Gergely: Ha egy amerikai politikus külföldről fogad el pénzt, börtönbe kerül

Gulyás Gergely: Ha egy amerikai politikus külföldről fogad el pénzt, börtönbe kerül

A külföldről érkező források nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek - hívta fel rá a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Bayer show-ban. A tárcavezető kiemelte, senki nem gondolhatja, hogy csak úgy, emberbaráti szeretetből támogatja valaki a baloldali ellenzéket. 2023. október 01.
Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. 2023. szeptember 24.
Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.

Legfrissebb híreink

Radar – Női sorsok és szerepek a szabadságharcban

Radar – Női sorsok és szerepek a szabadságharcban

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulójához közeledve idén ismét megemlékezik a Batthyány Alapítvány a Magyar Női Unióval a hősökön túl mindazon nőkről is, akik személyesen vagy közvetetten de szerepet vállaltak a harcokban.
Radar – Jubileumi gazdasági konferencia

Radar – Jubileumi gazdasági konferencia

A Világgazdaság, vagyis a VG mindig is a magyar és a világgazdaságról, üzleti életről tájékoztatott, most pedig öt és fél évtizedes fennállása alkalmából egész napos, rangos konferenciát rendezett. A hazai gazdasági élet legfontosabb szereplői, jövőbeli 55 feliratéves terveikről is beszéltek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!