2021. augusztus 5.,
csütörtök, Krisztina napja

Simicskó István: Gyurcsány valóban egy veszélyes játékos

2021. június 20., vasárnap 21:50

Érthetetlennek nevezte Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője Bayer show című műsorunkban, hogy az értékromboló őszödi beszéd óta Gyurcsány Ferenc még mindig ott van a magyar politikában, sőt ő irányítja az egész baloldalt és vele együtt a Jobbikot is. A politikus szerint a járványok, a népvándorlás és a DK elnökének politikája együttesesen jelentenek veszélyt az országra.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz-KDNP frakció kihelyezett ülésén a kormányfő nyomatékosan kijelentette: a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot, az az, ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Simicskó István közlése szerint a fő csapásirány, vagyis a brüsszeli mainstream teljesen beleilleszkedik a hazai baloldal vezetőjének az elképzeléseibe, sőt Dobrev Klára még bele is segít ebbe a folyamatba.

Komoly veszélyforrás és ez látható is. Hogy valaki erről a szintről vissza tudott kapaszkodni, és az egész baloldalt tudja irányítani, az azt mutatja, hogy valóban egy veszélyes játékos, tehát nem lebecsülendő ellenfél, tehát, nekünk ezt fenn kell tartani az éberségünket, hogy így fogalmazzak, tehát, igenis reális veszélyforrást jelent arra, hogy ez a polgári kormányzás tovább tud-e folyni vagy pedig sem

– jelentette ki a KDNP-s politikus.

Simicskó István emlékeztetett, a brüsszeli vezetés politikája a nemzetállamok gyengítése felé halad ebben pedig érdekelt Gyurcsány Ferenc is, akinek pártja nyíltan az európai egyesült államok létrehozását támogatja.

A pedofiltörvényt támadók valószínűleg nem olvasták el a jogszabály szövegét - mondta Simicskó a tiltakozásokról.

Semmi olyan kirekesztés, támadás nem történik, a gyermekek védelme igen, az benne van valóban. És az alaptörvényből levezetve meg józan felfogásból adódóan három gyermekes családapa vagyok én is, tehát a gyermekeink testi lelki erkölcsi fejlődése és ennek a védelme az a legfontosabb feladat

– jelentette ki a KDNP frakcióvezetője.

Simicskó István hangsúlyozta, a törvény a propagandát tiltja, mert annak nincs helye a gyerekek közelében.

Teljes adás:

HírTV