2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:05

Bayer show

Simicskó István: Gyurcsány valóban egy veszélyes játékos

Érthetetlennek nevezte Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője Bayer show című műsorunkban, hogy az értékromboló őszödi beszéd óta Gyurcsány Ferenc még mindig ott van a magyar politikában, sőt ő irányítja az egész baloldalt és vele együtt a Jobbikot is. A politikus szerint a járványok, a népvándorlás és a DK elnökének politikája együttesesen jelentenek veszélyt az országra.

  • Simicskó István: Gyurcsány valóban egy veszélyes játékos

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz-KDNP frakció kihelyezett ülésén a kormányfő nyomatékosan kijelentette: a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot, az az, ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Simicskó István közlése szerint a fő csapásirány, vagyis a brüsszeli mainstream teljesen beleilleszkedik a hazai baloldal vezetőjének az elképzeléseibe, sőt Dobrev Klára még bele is segít ebbe a folyamatba.

Komoly veszélyforrás és ez látható is. Hogy valaki erről a szintről vissza tudott kapaszkodni, és az egész baloldalt tudja irányítani, az azt mutatja, hogy valóban egy veszélyes játékos, tehát nem lebecsülendő ellenfél, tehát, nekünk ezt fenn kell tartani az éberségünket, hogy így fogalmazzak, tehát, igenis reális veszélyforrást jelent arra, hogy ez a polgári kormányzás tovább tud-e folyni vagy pedig sem

– jelentette ki a KDNP-s politikus.

Simicskó István emlékeztetett, a brüsszeli vezetés politikája a nemzetállamok gyengítése felé halad ebben pedig érdekelt Gyurcsány Ferenc is, akinek pártja nyíltan az európai egyesült államok létrehozását támogatja.

A pedofiltörvényt támadók valószínűleg nem olvasták el a jogszabály szövegét - mondta Simicskó a tiltakozásokról.

Semmi olyan kirekesztés, támadás nem történik, a gyermekek védelme igen, az benne van valóban. És az alaptörvényből levezetve meg józan felfogásból adódóan három gyermekes családapa vagyok én is, tehát a gyermekeink testi lelki erkölcsi fejlődése és ennek a védelme az a legfontosabb feladat

– jelentette ki a KDNP frakcióvezetője.

Simicskó István hangsúlyozta, a törvény a propagandát tiltja, mert annak nincs helye a gyerekek közelében.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

A Fidesz válaszokat vár a dollárbaloldaltól a külföldi kampánypénzek ügyében - erről beszélt Kocsis Máté a Bayer Showban. 2022. október 02.
Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

A háborús szankciók bevezetése óta Európa gazdasága gyengült, ezzel szemben Moszkva erősödött - hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely a Bayer show-ban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott: Oroszország soha ilyen áron nem tudta értékesíteni még a földgázt és a kőolajat, mint most. 2022. szeptember 25.
Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

A HírTV Bayer Show című műsorának Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a vendége. 2022. szeptember 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!