2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Bayer show

Simicskó István: Gyurcsány valóban egy veszélyes játékos

Érthetetlennek nevezte Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője Bayer show című műsorunkban, hogy az értékromboló őszödi beszéd óta Gyurcsány Ferenc még mindig ott van a magyar politikában, sőt ő irányítja az egész baloldalt és vele együtt a Jobbikot is. A politikus szerint a járványok, a népvándorlás és a DK elnökének politikája együttesesen jelentenek veszélyt az országra.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz-KDNP frakció kihelyezett ülésén a kormányfő nyomatékosan kijelentette: a járvány és a bevándorlás mellett a legnagyobb veszély, ami fenyegeti az országot, az az, ha Gyurcsány újra a hatalom közelébe kerül.

Simicskó István közlése szerint a fő csapásirány, vagyis a brüsszeli mainstream teljesen beleilleszkedik a hazai baloldal vezetőjének az elképzeléseibe, sőt Dobrev Klára még bele is segít ebbe a folyamatba.

Komoly veszélyforrás és ez látható is. Hogy valaki erről a szintről vissza tudott kapaszkodni, és az egész baloldalt tudja irányítani, az azt mutatja, hogy valóban egy veszélyes játékos, tehát nem lebecsülendő ellenfél, tehát, nekünk ezt fenn kell tartani az éberségünket, hogy így fogalmazzak, tehát, igenis reális veszélyforrást jelent arra, hogy ez a polgári kormányzás tovább tud-e folyni vagy pedig sem

– jelentette ki a KDNP-s politikus.

Simicskó István emlékeztetett, a brüsszeli vezetés politikája a nemzetállamok gyengítése felé halad ebben pedig érdekelt Gyurcsány Ferenc is, akinek pártja nyíltan az európai egyesült államok létrehozását támogatja.

A pedofiltörvényt támadók valószínűleg nem olvasták el a jogszabály szövegét - mondta Simicskó a tiltakozásokról.

Semmi olyan kirekesztés, támadás nem történik, a gyermekek védelme igen, az benne van valóban. És az alaptörvényből levezetve meg józan felfogásból adódóan három gyermekes családapa vagyok én is, tehát a gyermekeink testi lelki erkölcsi fejlődése és ennek a védelme az a legfontosabb feladat

– jelentette ki a KDNP frakcióvezetője.

Simicskó István hangsúlyozta, a törvény a propagandát tiltja, mert annak nincs helye a gyerekek közelében.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Schmidt Mária: Az a népszavazás nem csak a határon túli magyarokat sebezte meg, hanem minket is

A műsor vendége Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt. 2021. december 05.

Kövér László: Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Bayer show vendége. 2021. november 28.

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!