2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Bayer show

Schmidt Mária: El vagyunk bizonytalanodva, a provokációk pedig sarokba szorítanak minket

  • Schmidt Mária: El vagyunk bizonytalanodva, a provokációk pedig sarokba szorítanak minket

Körübelül két héttel ez előtt egy csecsen iszlamista levágta egy francia tanár fejét. Bayer Zsolt akkori Magyar Nemzeten megjelent publicisztikájában azt fejtegette, talán legközelebb egy pakisztáni fogja levágni valaki fejét vagy egy nigériai fog a tömegbe hajtani egy kamionnal vagy egy tucat afgán erőszakol meg egy kislányt valahol az éjszakában és talán megint nem lesz semmi következménye.

Ezen a héten egy 21 éves tunéziai ment Nizzában a Notre-Dame székesegyházba és egy ott imádkozónak levágta a fejét és két további embert is meggyilkolt. Ez a tunéziai fiatal körül-belül egy hónapja érkezett menekültként Olaszország partjaihoz, Lampedusához.

Bayer Zsolt szerint minden egyes menekülthajón minimum egy ilyen ember ül.

Nizza polgármestere azt nyilatkozta, ez nem mehet így tovább és eljött az ideje, hogy megtisztítsuk Európát az iszlám fasizmustól és elfelejtsük a békeidőkben született törvényeket.

„Nagyon furcsa helyzet van Franciaországban és érzem Macron tanácstalanságát és azt az iszonyatos felismerést, amit muszáj, hogy mindannyian levonjunk ebből. Mert ez azért megy már egy lépéssel tovább, mint mondjuk a tanárnak a lefejezése - ami szintén egészen elképesztő volt - mert itt már indok sincs. Ez egy olyan provokáció, ami semmi másról nem szól, mint arról, hogy azt csinálunk veletek, amit akarunk és úgysem tudtok mit válaszolni rá. (…) Ide jutott az a káros és elbizonytalanodást hirdető politika, amiben Nyugat-Európa most már hosszú idő óta van”

- mondta a Terror Háza Múzeum főigazgatója, történész, Schmidt Mária.  

Teljes adás:

HírTV

További epizódok

Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

A háborús szankciók bevezetése óta Európa gazdasága gyengült, ezzel szemben Moszkva erősödött - hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely a Bayer show-ban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott: Oroszország soha ilyen áron nem tudta értékesíteni még a földgázt és a kőolajat, mint most. 2022. szeptember 25.
Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

A HírTV Bayer Show című műsorának Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a vendége. 2022. szeptember 18.
Schmidt Mária: Ukrajna győzelmi esélyeit nem segíti elő az, ha mi fázunk

Schmidt Mária: Ukrajna győzelmi esélyeit nem segíti elő az, ha mi fázunk

Legalább tíz évre lenne szüksége Európának, hogy elegendő energiát termeljen - erről beszélt a Terror háza Múzeum főigazgatója a Bayer show vendégeként. 2022. szeptember 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!