2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Napi aktuális 19:00

Bayer show

Rákay Philip: A nyugati világ egy történelmi zsákutcában elment a falig

A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak - erről is beszélt a Bayer Showban Rákay Philip.

A kommunikációs- és médiaszakember szerint a "nyugati világ" egy történelmi zsákutcában elment a falig, feladták kultúrájukat, értékeiket. 

Bayer Zsolt e heti vendége úgy látja, hogy az emberek biztonságérzete egy pillanat alatt elmúlik akkor, ha nem karizmatikus, nemzetállamban gondolkodó és cselekvő vezetője van az országnak.

Rákay Philip meglátása szerint Orbán Viktor az elmúlt 11 év során - valamennyi politikai versenytársát megelőzve -  kiszámíthatóan, jól felépített stratégia mentén, előrelátóan irányította és irányítja az országot. Kormányzása számos új politikai, társadalmi, gazdasági újítást vonultat fel olyan - normalitásra épülő, európai - értékrend megtartása mellett, amelyben megmarad a hazánk.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Láng Zsolt: Tulajdonképpel Barts Balázzsal elvitetik a balhét

A HírTV Bayer Show című műsorának Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt a vendége, a műsorvezető: Bayer Zsolt. 2022. január 23.

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

A Bayer show vendége Nagy István agrárminiszter volt. 2022. január 16.

Nagy István: Az ellenzék nincs tisztában a helyzettel

A Nagy Istvánnal készült teljes beszélgetést a vasárnap este 21 óra 5 perckor kezdődő Bayer-showban láthatják, itt a Hír Tv-én. 2022. január 14.

Legfrissebb híreink

Radar - Gasztronómiáról gyerekeknek

Számos kisebb nagyobb étterem nyílt, a szakácskönyvek kiadásának száma is évről-évre gyarapszik és egyre több hazai étterem kap Michelin-csillagot.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

Nagy István: Bige László alapvető érdeke az elégedetlenség

Nagy István szerint a kormánynak biztosítania kell a gazdák számára a műtrágyaellátást. Az agrárminiszter elmondta, Bige László nemcsak a gazdákat károsította meg, de az átlagembereket is, hiszen tevékenysége az élelmiszerárak emelkedésében is közrejátszik.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!