2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó - sajtótájékoztató élőben

Következik:

Vezércikk 14:05

Bayer show

Rákay Philip: A nyugati világ egy történelmi zsákutcában elment a falig

A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak - erről is beszélt a Bayer Showban Rákay Philip.

A kommunikációs- és médiaszakember szerint a "nyugati világ" egy történelmi zsákutcában elment a falig, feladták kultúrájukat, értékeiket. 

Bayer Zsolt e heti vendége úgy látja, hogy az emberek biztonságérzete egy pillanat alatt elmúlik akkor, ha nem karizmatikus, nemzetállamban gondolkodó és cselekvő vezetője van az országnak.

Rákay Philip meglátása szerint Orbán Viktor az elmúlt 11 év során - valamennyi politikai versenytársát megelőzve -  kiszámíthatóan, jól felépített stratégia mentén, előrelátóan irányította és irányítja az országot. Kormányzása számos új politikai, társadalmi, gazdasági újítást vonultat fel olyan - normalitásra épülő, európai - értékrend megtartása mellett, amelyben megmarad a hazánk.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Vége a bujkálásnak

A Tolna megyei felderítők és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) célkörözési nyomozói Spanyolországban közösen találták meg a nyolc év fegyházbüntetésre ítélt, bűnszövetséget irányító bogyiszlói nőt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!