2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Rákay Philip: A baloldal tálcán kínálná Magyarországot és értékeit

  • Rákay Philip: A baloldal tálcán kínálná Magyarországot és értékeit

A Bayer show első felében Bayer Zsolt műsorvezető a hét bel- és külpolitikai eseményeit elemezte, kezdve Stummer Jánossal és azzal a bizonyos Puskás Arénába, illetve onnan kivezető alagúttal.

A műsor második felében Rákay Philip, patrióta, kommunikációs- és médiaszakember, producer volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

„Egyet el kell ismerni, hogy kiskanállal megeszik reggelire a saját – már politikai értelemben a saját – szövetségeseiket is, mert sokkal több politikai érzékük van, mint Jakabtól Fekete-Győrig, Márki-Zaytól Szabó Tímeáig bezárólag, ennek a sok mérsékelt képességűnek.”

- jegyezte meg Rákay Philip Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc és a DK eddigi törekvéseiket illetően.

„Hihetetlen az, hogy ma tényleg ott tartunk, hogy megint ez a család. Még egyszer mondom, ez a kommunizmusban is a legbelsőbb titkosszolgálatok által körüllengett és ma ki tudja hogy hová bekötött család érte el azt a hazánkban, hogy hatalmas árkok vannak megint emberek és emberek, politikai oldalak és politikai oldalak között. Ennek az egész akciónak egyetlenegy kimenete van – vagy ennek a végcélja az, – hogy azt a politikai és gazdasági hegemóniát, amit ők évtizedeken keresztül uraltak, azt újra uralni tudják.”

- folytatta Rákay Philip patrióta, kommunikációs- és médiaszakember.

„Itt ebben a pillanatban világok harcát látjuk, világok harca zajlik, egy világháború zajlik. Nem puskákkal, lövészárkokban, sokkal aljasabb, észrevehetetlenebb fegyverekkel.”

- mondta Rákay Philip a baloldal módszereiről és a jobboldallal való szembenállásáról.

„Van ez a furcsa baloldali toposz, hogy ők elhitették magukkal és azt kell, hogy mondjam, hogy egy picit az egész világgal és kicsit a mi világunkkal is, – tegyük hozzá halkan – hogy értelmiségi, meg művész, az csak baloldali lehet.”

- hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt vendége, annak kapcsán, hogy mi is zajlik manapság a kultúra és az oktatás egyes szegmenseiben.

„A magyar társadalom még nincs megmérgezve teljesen ezzel az idiotizmussal. Ennek egyébként az az oka, hogy ilyen kormányunk van tíz éve, amelyik megpróbálja fékezni a maga módján és a maga eszköztárával és „fegyvertárával” azt, hogy a normalitás, normalitás maradjon.”

- hangsúlyozta Rákay Philip, patrióta, kommunikációs- és médiaszakember és producer.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!