2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem 13:00

Bayer show

Németh Szilárd: Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre

A Bayer show vendége Németh Szilárd volt, a Fidesz alelnöke.

„Hogy engedhet meg magának egy velünk egy unióban, szövetségben lévő ország vezetője egy ilyen mondatot, hogy minket ki kell tenni, meg térdre kell kényszeríteni? Mit képzelnek ezek magukról?”

-        kérdezte Bayer Zsolt.

„ (…) Az Európai Parlament semmit sem tud csinálni csak ideológiai háborúkat gyártani. Elszámoltatni az országokat a szerint, amit egyébként ezek az emberek annál a hatalomnál fogva, amit magukhoz húztak, bemondanak. Ezért indulnak el az úgynevezett eljárások is a különféle demokráciát féltő jogállamisági eljárások Magyarország, Lengyelország ellen. Nem véletlen, hogy ellenünk van a legtöbb ilyen eljárás és amikor kapargatjuk ezeket az eljárásokat, akkor azt tapasztaljuk, hogy mindegyik mögött valójában a migráció áll. Magyarország migrációellenes politikája. (…) Ha úgy tetszik, mondhatjuk úgyis, hogy a Soros-terv útjában állunk és akkor már elmondtuk az összefüggéseket is, hogy gyakorlatilag az Európai Bizottság az nem mást csinál mint a Soros-tervet hajtja végre”

-        mondta Németh Szilárd.

Hír TV

 

 

 

 

További epizódok

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Rákay Philip: A nyugati világ egy történelmi zsákutcában elment a falig

A kommunikációs- és médiaszakember a Bayer show-ban azt mondta: A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak. 2021. november 07.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!