2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Bayer show

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

A Bayer show első felében Márki-Zay félórát tartottunk, összefoglaltuk és kiveséztük MZP elmúlt két-három hetének legfontosabb megszólalásait. A műsor további részében Bayer Zsolt Nagy István agrárminiszterrel beszélgetett az élelmiszer árstopról és az arra adott ellenzéki reakciókról.

Nagy István arra hívta fel a figyelmet, hogy a baloldal tettei ellentétesek az ígéreteikkel.

- Ha azt mondjuk, hogy ők áfacsökkentést ígérnek, hát mennyire lehet hinni egyáltalán az ellenzéknek? Akkor vegyük sorra: ki növelte meg 22-ről 27%-ra? Gyurcsány-Bajnai kormány. Ki vette el a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat? Ki vette el az emberektől a 13. havi munkabért? Mind-mind az a korszak. Ők emelik az áfát, majd amikor mi csökkentjük, akkor nem szavazzák meg. Tehát akkor ez milyen ígéret? És hihetünk nekik?

- emlékeztetett az agrárminiszter.

Hozzátette: az árstop azokat az élelmiszereket érinti, amelyek szükségesek a mindennapi élethez, a többi termék árát pedig a piacra bízzák.

 

Teljes műsor:

 

Hír TV

További epizódok

Hidvéghi Balázs: Irracionális, önsorsrontó politika folyik Brüsszelben

A Bayer show vendége Hidvéghi Balázs, Fidesz EP-képviselője volt, aki szerint az EU rossz úton halad. 2022. május 22.

Kövér László: Az egész Momentum hűen mutatja a mai magyar ellenzék szellemi és erkölcsi állapotait

A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről. 2022. május 15.

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. 2022. május 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!