2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Láng Zsolt: Tulajdonképpel Barts Balázzsal elvitetik a balhét

A műsor vendége Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője volt, akivel többek között Karácsony Gergely vizsgálóbizottsági meghallgatásáról is beszélgetett a műsorvezető Bayer Zsolt.

Teljes a fejetlenség a Városházán. Újabb hazugságspirálba került Karácsony Gergely. Amíg a főpolgármester elismerte, hogy a tavalyi év végén jutalmat adott a fővárosi vagyonkezelő vezetőjének a városháza eladásáról tárgyaló Barts Balázsnak, addig a főpolgármesteri hivatal ezt korábban letagadta.

Önmagában az első védekezés, hogy Bajnai Gordon beszél, Barts Balázs fővárosi vezérigazgató beszél, aki kapott egy fegyelmit, majd állítólag egy nagy jutalmat év végén. Mi megkérdeztük, hivatalosan kikértük a jutalmat, még nem kaptuk meg az összeget, de természetesen kíváncsiak vagyunk. Nem tudom mennyire életszerű az, hogy valaki szögesen ellentmond az utasításának, ezért kap egy fegyelmit, majd rá egy hónapra egy nagy jutalmat. Aki életében dolgozott már cégnél, hogy ez mennyire életszerű, szerintem semennyire. Ebből látszik, hogy tulajdonképpen ezzel a Barts Balázzsal elvitették a balhét, de azért, hogy nyugton maradjon megbeszélték vele, hogy minden rendben legyen, úgyhogy Barts vezérigazgató úr tulajdonképpen ezt a szerepet kapta

- mondta adásunkban a a Fidesz fővárosi frakcióvezetője.

HírTV

További epizódok

Hidvéghi Balázs: Irracionális, önsorsrontó politika folyik Brüsszelben

A Bayer show vendége Hidvéghi Balázs, Fidesz EP-képviselője volt, aki szerint az EU rossz úton halad. 2022. május 22.

Kövér László: Az egész Momentum hűen mutatja a mai magyar ellenzék szellemi és erkölcsi állapotait

A Bayer Show vendége Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt, akivel a műsorvezető Bayer Zsolt beszélgetett Európa helyzetéről és jövőjéről, illetve a magyar ellenzék parlamenti szerepléséről. 2022. május 15.

Kocsis Máté: Nem azért küldték őket oda, hogy meglegyen a havi másfél két millió forintos fizetésük és ne csináljanak semmit

A baloldalon politikus nem tud megbukni, nem tud távozni a közéletből - egyebek mellett erről is beszélt Kocsis Máté a Bayer Show-ban. 2022. május 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!