2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Bayer show

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár az itthon nagy port kavart svéd oktatófilmmel kapcsolatban azt mondta, a skandináv ország nincs abban a felsőbbrendű pozícióban, hogy leckét adjon Magyarországnak demokráciából.

  • Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

"Ez az oktatófilm vagy oktatási film, ez csak a jéghegy csúcsa" - fogalmazott Kovács Zoltán.

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a Bayer Showban azt mondta: fél évvel ezelőtt a svédek még ki akarták rúgni Magyarországot a NATO-ból, amiért nem akart fegyvereket szállítani Ukrajnának.

"Azok a svéd politikusok egyébként, akik most részben kormányon, részben ellenzékben, az elmúlt évtizedben ezt a gyalázatot Mo-gal szemben megcsinálták, az elsők között lettek volna egyébként, ha belépnek a NATO-ba, hogy azt követeljék, hogy Mo-ot viszont zárják ki, tehát nekem ilyen bajaim vannak a mélyben ezzel a svéd hozzáállással, ideje lenne egy kicsit ráébredni arra, hogy nincsenek abban a morális felsőbbrendű pozícióban, hogy nekünk akár a demokráciáról, akár másról leckéket adjanak" - mondta Kovács Zoltán a Bayer Showban.

"Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban" - hívta fel a figyelmet az államtitkár. Kiemelte: az Európai Bizottság vezetői nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy ellent mondjanak nekik, és elviselhetetlennek érzik ha valaki másképp gondolkodik.

Teljes adás:

 

További epizódok

Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Ha antiszemitizmusról és zsidóellenes támadásokról van szó, akkor David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét - ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban. 2023. december 03.
Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.
Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

Orbán Balázs: Csak azok tartózkodhatnak itt, akiket a magyarok akarnak, hogy itt tartózkodjanak + videó

A miniszterelnök politikai igazgatója kifejtette: a vendégmunkások csak a munkavégzés idejéig lehetnek itt, ez hozzájárul a gazdaság teljesítményéhez. 2023. november 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!