2020. szeptember 28.,
hétfő, Vencel napja

Kovács István: A nyugati civilizáció végnapjait látjuk

2020. június 28., vasárnap 21:55

A beszivárgott kommunista ideológia jelentősen hozzájárul a nyugati társadalmak hanyatlásához, hiszen amit most látni az Egyesült Államokban, Londonban, vagy Párizsban az egyértelműen a szemünk előtt lejátszódó nyugati civilizáció végromlása – hívta fel rá a figyelmet Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója a Bayer show-ban utalva az elmúlt hetek radikális és erőszakos baloldali tüntetéseire.

Kovács István ismertetve egy amerikai közvélemény-kutatás eredményét elmondta, a Black Lives Matter népszerűsége megközelíti az amerikai hadsereg népszerűségét, a megkérdezettek 64 százaléka támogatja a mozgalmat.

Azt nem tudni, hogy ez a közvéleménykutatás igaz-e, vagy annak a ballib gőzhengernek köszönhető, hogy ha valaki nem mondja hangosan, hogy támogatja ezt a mozgalmat, az már rasszista, ellehetetlenítik, kirúgják az állásából, megszégyenítik, terrorizálják

– tette hozzá.

Ha ez a kutatás az emberek valódi érzéseit valóban lefedi, akkor „vége van, az amerikaiak lehúzhatják a rolót és tök mindegy, hogy ki fogja megnyerni az elnökválasztást a stratégiai igazgató megfogalmazása szerint. Kovács István reményét fejezte ki, hogy csak arról van szó a balliberális véleményterror és véleménymonopólium öncenzúrába kergette az amerikai társadalmat.

Bayer Zsolt műsorvezető felvetésére Kovács István arról is beszélt, hogy László Imre, újbudai DK-s polgármester Hitlerről szóló kijelentése illeszkedik a nyugati világ radikális baloldali eszméihez.

Kovács István emlékeztetett: a DK-s politikus által említett időszakban már felállították a koncentrációs táborokat és folyamatosak voltak a zsidó lakosság elleni erőszakcselekmények.

Az, hogy László Imre azt mondja, hogy ez fellendítette volna Németországot, még azt is mondhatnám, hogy az ő véleménye, és valaki hülyeséget beszél, hogyha ez nem illeszkedne bele abba a trendbe, ami az egész világon megvan, vagy végbe megy most. Mert hát, Párizs utcáin a liberális média által többségében békésnek nevezett tömeg azt skandálja, hogy „mocskos zsidók meg halál Izraelre”. Ezek magukat egyébként radikális baloldalinak valló tüntetők, mozgalmárok. Nevezhetjük őket bárhogy. Ugyanaz az ideológia, mint amit hivatalosan a XI. kerület polgármestere is képvisel

– fejtette ki az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

x
Rendkívüli hír