2020. augusztus 10.,
hétfő, Lőrinc napja

Kósa Lajos: Az ellenzék minél nagyobbat mond, annál rosszabbul szerepel a választásokon

Hír TV

2019. június 30., vasárnap 21:58

Valószínűtlennek tartja Kósa Lajos, hogy Kálmán Olga távolmaradása az ellenzéki előválasztás eredményvárójáról a ruhatárával lenne magyarázható, sokkal inkább valószínű, hogy a sajtó a vereséget szenvedő jelöltnek feltett kérdései elől zárkózott el ilyen módon. A Fidesz önkormányzati választási kampányának kampányfőnöke szerint egy politikusnak a vereséggel is szembe kell tudnia nézni, ezért nem tartja a DK főpolgármesterét jó politikus alkatnak. A Bayer show legutóbbi adásában erről és Czeglédy Csaba ügyéről is beszélt a kampányfőnök Bayer Zsolt műsorvezetővel.

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy Gyurcsány Ferencről bármit el tud képzelni, akár azt is, hogy ő maga tiltotta meg Kálmán Olgának, hogy az eredményvárón részt vegyen. A kampányfőnök további belharcokra számít az ellenzéki térfélen. Ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy erre azért is kerül még sor, mert Karácsony Gergely a legesélytelenebb az ellenzéki politikusok közül Tarlós István főpolgármester ellen.

A politikus Bayer Zsolt felvetésére elmondta, szerinte az ellenzék nem önkormányzati választást akar nyerni, hanem egy ugródeszkát a 2022-es országgyűlési választásokra. Ennek ellenére az előbbi esetében attól sem riad vissza, hogy egy köztörvényes bűnözőt, Czeglédy Csabát indítsa el a megmérettetésen Szombathelyen. Kósa Lajos ezzel kapcsolatban figyelmeztetett: ,, ne adjuk a településeket a Gyurcsány-maffia kezére!”

Teljes adás:

Hír TV