2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Bayer show

Kocsis Máté: Az ellenzék célja, hogy végre valahol elcsattanjon egy pofon

A baloldal elérte a mélypontját, ez látszott hétfőn, a parlamentben is Jakab Péter felszólalásában - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a baloldal a sajátjaikat az ő világukban hiszterizálják és brutalizálják, aminek nagyon sok áldozata lesz még. A politikus szerint azonban nem szabad felülni ezeknek a provokációnak, higgadtan kell kezelni. Az ellenzék célja ugyanis pont az, hogy valahol elcsattanjon egy pofon.

Kocsis Máté úgy fogalmazott, Jakab Péter botrányról-botrányra vergődik, ha nincs botrány ő nincs, az ő lételeme, hogy egyre durvábbakat mondjon (…) a normális, józan gondolkodású emberek már megvonják a vállukat.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott, nem szabad felülni a provokációnak, hiszen – tette hozzá – egy bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá, ez tipikusan az a helyzet. A politikus szerint azt látni, hogy személyeskedés, rágalmazás, vádaskodás megy a baloldal részéről.

Egyetlen esélyük van, ha mi ebbe beszállunk az ő színvonalukon, mert ők otthonosan mozognak a pöcegödör alján mi meg nem. És le fognak ott győzni minket. Ezért nem szabad oda lemenni

– mondta Kocsis Máté.

Bayer Zsolt felvetésére, hogy mennyire következmények nélküliek az ügyek a baloldalon, elég csak Karácsony Gergely „dolgaira” gondolni, miszerint jogszerűtlenül alkalmazták egyetemi állásában és fizetésérről is hazudott, a Fidesz frakcióvezetője kifejtette, ezt a főpolgármester azért úszhatja meg, mert a baloldali propagandasajtó tökélyre fejlesztette a baloldali politikusok mentegetését, mosdatását. Példaként hozta fel a kispesti önkormányzati képviselő Lackner Csaba, vagy éppen a momentumos EP-képviselő Cseh Katalin botrányát, de ide lehet sorolni Farkas Péter Barnabás, Ózd jobbikos alpolgármesterének náci karlendítéses esetét is.

Az agyonhallgatás és a kettős mérce régóta használt eszköz a részükről, de most már ezen túlmentek és azt mondják, hogy ez nem is történt meg

– emlékeztetett.

Kocsis Máté színtiszta kommunista beszédnek minősítette, hogy vezető ellenzéki politikusok folyamatosan börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással fenyegetik a kormánypárti képviselőket, „számukra az a jogállami keret, ha valakiket majd jól meghurcolnak”.

A frakcióvezető szerint a jövő évi választáson az lesz a tét, hogy Orbán Viktor és a határvédő, családtámogató kormány vagy Gyurcsány Ferenc és valamelyik bábja vezesse az országot. Kocsis Máté hangsúlyozta: emlékeztetni kell az országot a gyurcsányi erőszakra, például az öszödi beszédről szóló filmmel is.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!