2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Bayer show

Kocsis Máté: Az ellenzék célja, hogy végre valahol elcsattanjon egy pofon

A baloldal elérte a mélypontját, ez látszott hétfőn, a parlamentben is Jakab Péter felszólalásában - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a baloldal a sajátjaikat az ő világukban hiszterizálják és brutalizálják, aminek nagyon sok áldozata lesz még. A politikus szerint azonban nem szabad felülni ezeknek a provokációnak, higgadtan kell kezelni. Az ellenzék célja ugyanis pont az, hogy valahol elcsattanjon egy pofon.

Kocsis Máté úgy fogalmazott, Jakab Péter botrányról-botrányra vergődik, ha nincs botrány ő nincs, az ő lételeme, hogy egyre durvábbakat mondjon (…) a normális, józan gondolkodású emberek már megvonják a vállukat.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott, nem szabad felülni a provokációnak, hiszen – tette hozzá – egy bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá, ez tipikusan az a helyzet. A politikus szerint azt látni, hogy személyeskedés, rágalmazás, vádaskodás megy a baloldal részéről.

Egyetlen esélyük van, ha mi ebbe beszállunk az ő színvonalukon, mert ők otthonosan mozognak a pöcegödör alján mi meg nem. És le fognak ott győzni minket. Ezért nem szabad oda lemenni

– mondta Kocsis Máté.

Bayer Zsolt felvetésére, hogy mennyire következmények nélküliek az ügyek a baloldalon, elég csak Karácsony Gergely „dolgaira” gondolni, miszerint jogszerűtlenül alkalmazták egyetemi állásában és fizetésérről is hazudott, a Fidesz frakcióvezetője kifejtette, ezt a főpolgármester azért úszhatja meg, mert a baloldali propagandasajtó tökélyre fejlesztette a baloldali politikusok mentegetését, mosdatását. Példaként hozta fel a kispesti önkormányzati képviselő Lackner Csaba, vagy éppen a momentumos EP-képviselő Cseh Katalin botrányát, de ide lehet sorolni Farkas Péter Barnabás, Ózd jobbikos alpolgármesterének náci karlendítéses esetét is.

Az agyonhallgatás és a kettős mérce régóta használt eszköz a részükről, de most már ezen túlmentek és azt mondják, hogy ez nem is történt meg

– emlékeztetett.

Kocsis Máté színtiszta kommunista beszédnek minősítette, hogy vezető ellenzéki politikusok folyamatosan börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással fenyegetik a kormánypárti képviselőket, „számukra az a jogállami keret, ha valakiket majd jól meghurcolnak”.

A frakcióvezető szerint a jövő évi választáson az lesz a tét, hogy Orbán Viktor és a határvédő, családtámogató kormány vagy Gyurcsány Ferenc és valamelyik bábja vezesse az országot. Kocsis Máté hangsúlyozta: emlékeztetni kell az országot a gyurcsányi erőszakra, például az öszödi beszédről szóló filmmel is.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. 2021. október 10.

Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Kálomista Gábor producer volt a Bayer show vendége 2021. október 03.

Orbán Balázs: Nem tetszik Brüsszelnek a gyermekvédelem kérdése

A Bayer show vendége Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója volt. 2021. szeptember 12.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!