2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Bayer show

Kocsis Máté: Az ellenzék célja, hogy végre valahol elcsattanjon egy pofon

A baloldal elérte a mélypontját, ez látszott hétfőn, a parlamentben is Jakab Péter felszólalásában - mondta a Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban. Kocsis Máté úgy fogalmazott: a baloldal a sajátjaikat az ő világukban hiszterizálják és brutalizálják, aminek nagyon sok áldozata lesz még. A politikus szerint azonban nem szabad felülni ezeknek a provokációnak, higgadtan kell kezelni. Az ellenzék célja ugyanis pont az, hogy valahol elcsattanjon egy pofon.

  • Kocsis Máté: Az ellenzék célja, hogy végre valahol elcsattanjon egy pofon

Kocsis Máté úgy fogalmazott, Jakab Péter botrányról-botrányra vergődik, ha nincs botrány ő nincs, az ő lételeme, hogy egyre durvábbakat mondjon (…) a normális, józan gondolkodású emberek már megvonják a vállukat.

A Fidesz frakcióvezetője rámutatott, nem szabad felülni a provokációnak, hiszen – tette hozzá – egy bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá, ez tipikusan az a helyzet. A politikus szerint azt látni, hogy személyeskedés, rágalmazás, vádaskodás megy a baloldal részéről.

Egyetlen esélyük van, ha mi ebbe beszállunk az ő színvonalukon, mert ők otthonosan mozognak a pöcegödör alján mi meg nem. És le fognak ott győzni minket. Ezért nem szabad oda lemenni

– mondta Kocsis Máté.

Bayer Zsolt felvetésére, hogy mennyire következmények nélküliek az ügyek a baloldalon, elég csak Karácsony Gergely „dolgaira” gondolni, miszerint jogszerűtlenül alkalmazták egyetemi állásában és fizetésérről is hazudott, a Fidesz frakcióvezetője kifejtette, ezt a főpolgármester azért úszhatja meg, mert a baloldali propagandasajtó tökélyre fejlesztette a baloldali politikusok mentegetését, mosdatását. Példaként hozta fel a kispesti önkormányzati képviselő Lackner Csaba, vagy éppen a momentumos EP-képviselő Cseh Katalin botrányát, de ide lehet sorolni Farkas Péter Barnabás, Ózd jobbikos alpolgármesterének náci karlendítéses esetét is.

Az agyonhallgatás és a kettős mérce régóta használt eszköz a részükről, de most már ezen túlmentek és azt mondják, hogy ez nem is történt meg

– emlékeztetett.

Kocsis Máté színtiszta kommunista beszédnek minősítette, hogy vezető ellenzéki politikusok folyamatosan börtönbüntetéssel és vagyonelkobzással fenyegetik a kormánypárti képviselőket, „számukra az a jogállami keret, ha valakiket majd jól meghurcolnak”.

A frakcióvezető szerint a jövő évi választáson az lesz a tét, hogy Orbán Viktor és a határvédő, családtámogató kormány vagy Gyurcsány Ferenc és valamelyik bábja vezesse az országot. Kocsis Máté hangsúlyozta: emlékeztetni kell az országot a gyurcsányi erőszakra, például az öszödi beszédről szóló filmmel is.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!