2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

A Fidesz válaszokat vár a dollárbaloldaltól a külföldi kampánypénzek ügyében - erről beszélt Kocsis Máté a Bayer Showban. A Fidesz frakcióvezetője azt is mondta, hogy a brüsszeli vezetők már rég nem jogállamisági vitában állnak Magyarországgal, hanem csak a jobboldali kormányt támadják.

  • Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

Ha nem baloldali a kormány, akkor rossz irányba mennek a dolgok.

Így jellemezte az Európai Parlament hozzáállását Magyarországhoz Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője a Bayer Show-ban arról beszélt: teljesen világos, hogy nem jogi vagy jogállamisági vita van hazánk és a brüsszeli vezetés között.

Érdekes módon, amikor 2006-ban tömegeket verettek az utcán, valamiért nem voltak jogállamisági problémák. 2010 óta ehhez hasonló sem fordult elő, sőt, most már sajnos ha jól látom ott tartunk, hogy egyes tüntetők a rendőrséggel és konkrétan a rendőrökkel szemben olyan kijelentést engednek meg maguknak, ami még emberileg is tűrhetetlen, nemhogy jogilag egy hivatalos személy ellen, de érdekes módon most hirtelen jogállamisági problémák vannak. 

Kocsis Máté szerint hamarosan Olaszországgal szemben is megfogalmazza kritikáit Brüsszel, hiszen ott is a jobboldal került kormányra.

A frakcióvezető kitért a baloldal külföldi kampányfinanszírozására is. Kocsis Máté úgy fogalmazott: nemzeti szuverenitás védelmi kérdés, hogy nem lehet külföldről politikai pártokat finanszírozni.

HírTV

 

További epizódok

Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

A Bayer Zsolt vendége Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár volt. 2022. november 20.
Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a Bayer show vendége. 2022. november 13.
Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik. 2022. november 06.

Legfrissebb híreink

Csalódottak a katari szurkolók

Csalódottak a katari szurkolók

Két vereséget szenvedett és ezzel eldőlt, hogy nem jut tovább a csoportkörből a világbajnokságot rendező Katar válogatottja.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!