2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Kocsis Máté: A baloldalon az ég világon semminek nincs következménye

Hat településen tartottak ma időközi önkormányzati választást. A Baranya megyei Mohácson történteket és annak tétjét emelte ki Bayer Zsolt. Vendége Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt, mely előtt az összellenzéki jobbikos jelölt, Bíró László és viselt dolgai is szóba kerültek.

  • Kocsis Máté: A baloldalon az ég világon semminek nincs következménye

A Fidesz-KDNP jelöltje a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt Koncz Ferenc egykori képviselő lánya, Koncz Zsófia, akit Márki-Zay Péter megpróbált befeketíteni, melynek részleteire emlékezett vissza Bayer Zsolt.

Dokumentumok és tanúvallomások támasztják alá, hogy Bíró László egy közönséges bűnöző – fogalmazott a műsorvezető.

„A mai baloldali összefogás tényleg olyan, mint egy nagyon rossz kolbász, amibe mindent belekevernek, szörnyű fűszereket használnak hozzá, romlott húst, mocskos kézzel gyúrják össze a húst és még a belet sem mossák ki, amibe beletöltik és így néznek most ki. Ennek az az eredménye, hogy ilyen Bíró László nevű alakok ma potenciálisan egyébként arra pályáznak, hogy parlamenti mandátumot szerezzenek.”

- jegyezte meg Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a baloldal hozzáállását illetően.

„A baloldalon az ég világon semminek nincs következménye, most már hosszú évek óta. Bárki bármit mond is, mindig ezt vitatják, de nézzük meg. A patkányozásnak lett következménye? Lett következménye annak, hogy Kunhalmi Ágnes nekirohan egy bezárt ajtónak és egy évig egy ország röhögött rajta? Vagy Lackner Csaba szárítgatja a kokaint a ventilátor előtt, közben arról beszél, hogy hogyan kell évente százmillió forintot ellopni egy önkormányzatból, lett bármi következménye a baloldali berkekben?”

- hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Hat településen tartanak ma időközi önkormányzati választást

Kocsis Máté: A magyarok a baloldalra nem számíthatnak

Választásra készül Mohács

Tagadja a vádakat a jobbikos Bíró László

Megemlékezést tartottak Szekó József tiszteletére Mohácson

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!