2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Bayer show

Hidvéghi Balázs: Irracionális, önsorsrontó politika folyik Brüsszelben

Magyarország a józan ész pártján áll az olajembargó és a szankciók kérdésében - erről beszélt Hidvéghi Balázs a Bayer show-ban. A Fidesz EP-képviselője a beszélgetésben kitért Európa helyzetére és jövőjére is. Szerinte, az Európai Unió rossz úton halad.

- Olyan irracionális, önsorsrontó politika zajlik mostanában Brüsszelben, hogy minden erőnkre és támogatásra az emberek részéről itthon szükség van.

Brüsszelt bírálta a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: Magyarország arra törekszik, hogy megmaradjon a józan ész pártján és ellen tudjon állni az olyan javaslatoknak, amelyek veszélybe sodornák az ország gazdaságát.

- A türelmetlenségnek, a szabadságellenességnek a nyelvezete, és egy egyre erőszakosabb központosítás, mi pedig a leghangosabb és legjobban látható ellenfelei vagyunk ennek, illetve a példa arra, hogy lehet mást is csinálni. Ide vezethető vissza, hogy miért támadnak ennyire durván minket és miért kapunk ilyen méltatlan és hazug támadásokat sorozatban.

Az Európai parlamenti képviselő szerint Európa évek óta az Egyesült Államok alárendeltje. Ezért támadja Magyarország hagyományőrző politikáját az Unió. Hidvéghi Balázs példaként az LMBTQ propagandát említette.

- Sose gondoltuk volna akkor, hogy olyasmiket kell majd az alaptörvénybe beleírni, hogy az apa férfi, az anya nő, meg ilyeneket, mert a legevidensebb, legtermészetesebb dolog, de még szerencse, hogy beleírtuk, mert látjuk azt, hogy milyen elképesztő erővel, agresszív módon támadják és kezdik ki ezeket a kereteket, értékeket.

Amerika nagy mértékben befolyásolja az unió döntéseit. Az olajembargó pedig nem csak az országunkat, hanem az egész Európai uniót tönkretenné - tette hozzá Hidvéghi Balázs.

Teljes műsor:

További epizódok

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Schmidt Mária: Korszakhatáron

A HírTV Bayer show című műsorának vendége Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója volt. 2022. június 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!