2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Bayer show

Gulyás Gergely: Az Európai Parlament egy kártékony és értelmetlen szervezet

Agyrémnek nevezte Gulyás Gergely az Európai Parlament csütörtöki határozatát, miszerint a Lengyel alkotmánybíróság illegitim. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, az Európai Parlament hetente fejti ki álláspontját olyan politikai témákkal kapcsolatban, amihez semmi köze nincs. 

"Mindezt több száz milliárd forintos éves működési költséggel, ez egy teljesen kártékony és értelmetlen szervezet. Azt kell, hogy mondjam, hogy aki úgy gondolja, hogy kell intézményesített európai együttműködés és jól működő intézményesített európai együttműködésre szükség van, az csak ellenfele lehet az Európai Parlamentnek.”

Gulyás Gergely a Bayer show-ban azt is mondta: Márki-Zay Péter már hosszú ideje Gyurcsány Ferenc támogatója.

"Maga Márki-Zay Péter is azt mondja, hogy ő azon dolgozik évek óta, hogy Gyurcsány Ferencé ne a legerősebb ellenzéki, hanem a legerősebb kormánypárt legyen, tehát egy parlamentáris kormányzásnál a parlamentben a miniszterelnöknek annyi hatalma van, amekkora többsége van és addig miniszterelnök, amíg a többség támogatását élvezi. Ezért az előválasztás eredményeként azt mondhatjuk, hogy Gyurcsány Ferencnek a baloldalon a hatalma az gyakorlatilag korlátlanná vált.”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette: bár a baloldal teljes megújulást ígért a 2006-ban történt október 23-i brutális zavargások után, az ellenzék legnagyobb része továbbra is annak a Gyurcsány Ferencnek az oldalán áll, aki kormányzása alatt az egész országot tönkre tette.

 Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Rákay Philip: A nyugati világ egy történelmi zsákutcában elment a falig

A kommunikációs- és médiaszakember a Bayer show-ban azt mondta: A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak. 2021. november 07.

Legfrisebb híreink

Nem azt mondta Kövér

A Telex, az Index, a HVG és a 444 bombasztikus címekkel ismertette Kövér László házelnök egy beszédét, amelyet tavaly a  titkosszolgálatok vezetői előtt mondott. A lényeg, Kövér László szerint az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A baj az, hogy a politikus nem ezt mondta.

Folytatódik az oltási akcióhét

Már több mint 600 ezren vették fel a vakcinát az oltási akcióhéten, mintegy 80 százalékuk 3. oltást kapott, de sokan érkeztek az első vakcináért is.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!