2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Bayer show

G. Fodor Gábor: Nincsen morális dilemmája a baloldalnak

A baloldal kiélezett küzdelemre készül és nincs egyedül. Nemzetközi érdekkörök mozdulnak meg annak érdekében, hogy kiélezetté tegyék a 2022-es választási küzdelmet. Ebben az esetben az a kérdés, hogy mit kérnek cserébe? Az e heti Bayer show vendége G. Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány elnöke volt.

 

Bármit képesek egyik napról a másikra képviselni, ha ez szolgálja az érdeküket.

Nincsen morális dilemmája a baloldalnak

- mondta G. Fodor Gábor

Van egy előre megírt forgatókönyv a baloldali előválasztásban.

Karácsony szerencsétlenkedik, magyarázkodik. (…) A főszereplő Gyurcsány, mindenki más mellékszereplő és meglátjuk, melyik kártya szolgálja majd Gyurcsány érdekeit.

 (…) 2022 a kutatásoktól függetlenül azért lesz kiélezett, mert egy nemzetközi érdekkörök által támogatott baloldal fog megütközni egy nemzeti jobboldallal és minden pénzt, eszközt, erőforrást fel fognak használni, hogy szakítsanak a precedenssel, Orbán Viktorral és kormányával.

Provokálással indulatot, dühöt akar kiváltani az emberekből a balliberális oldal a kormányváltás érdekében - mondta a Bayer Showban a Századvég Alapítvány elnöke. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Kövér László: Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Bayer show vendége. 2021. november 28.

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!