2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Bayer show

Dömötör Csaba: Az elmúlt évtizedek leggátlástalanabb kampánya zajlik

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok eseményeinek gyöngyszemeit, különös figyelmet fordítva a kereszténység helyzetére.

A műsor második felében Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„A gátlástalanságnak és a cinizmusnak náluk egyáltalán nincs határa.”

- mondta Dömötör Csaba, Gyurcsány Ferenc azon megnyilvánulására, mely szerint a szerbek oltják a magyarokat. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára arra is kitért, hogy Gyurcsány Ferenc több fontos részletet is kihagyott, amit fontos figyelembe és egyúttal számításba venni, ha a vakcinák beadásáról esik szó.

A baloldal vakcinapolitikájával kapcsolatban Dömötör Csaba nem csak véleményét mondta el, de egyúttal össze is foglalta az elmúlt időszak ellenzéki politikáját, annak minden összetevőjével.

Kezdve az oltásellenességgel, majd folytatva az álhírekkel, mint például, hogy a háziorvosok nem ajánlják a vakcinákat.

Ezzel egy időben a baloldal a nyitást kezdte el követelni, miközben számon kérte a kormányt, hogy miért halnak meg ennyien?

A DK, az MSZP, a Momentum és a Jobbik egyes kampánytrükkjeit is megemlítette Dömötör Csaba, majd az elmúlt néhány napban Nagy Attila Tibor politikai elemző szavait hozta példának, aki szerint a baloldalnak olyan kampányt kellene folytatnia, mely az elhunytak hozzátartozóit szólítaná meg.

„Teljesen megdöbbentő módon még azt is kiszámolta, hogy ez mennyi embert jelent.”

- jegyezte meg a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

„Sok mindent láttunk már, - nem sokkal többet - de talán abban egyetérthetünk, hogy az elmúlt évek, talán évtizedek leggátlástalanabb, legsötétebb kampánya az, ami most zajlik.”

- fogalmazott Dömötör Csaba.

A pedagógusok oltása kapcsán elhangzott:

„Túlnyomó részt szerették volna az oltást és szerintem ez a mérvadó. Szerették volna, oka is van annak, hogy most és a következő napokban megkapják. Azért az iskolák újra indulása azért az újraindításnak egy kulcsfontosságú mozzanata. Nagyon sokan várják már.”

A baloldal következetlen, oltásellenes kampányával kapcsolatban, a hibás brüsszeli vakcinabeszerzést illetően, tekintsék meg a teljes beszélgetést:

HírTV

További epizódok

Kövér László: Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Bayer show vendége. 2021. november 28.

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!