2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Deutsch: A baloldal volt a kitalálója a minden magyar család számára katasztrofális következményekkel járó javaslatnak

Leállítaná a Paks 2-t a baloldal, ha áprilisban hatalomra jutna – hangsúlyozta a Momentum Európai Parlamenti képviselője az ATV-ben. A baloldal ezen javaslatai katasztrofális következményekkel járhatnak a magyar energiaellátásra - reagált a felvetésre Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője a HírTV Bayer Show című műsorában.

  • Deutsch: A baloldal volt a kitalálója a minden magyar család számára katasztrofális következményekkel járó javaslatnak

Egy, az oroszok által Ukrajnával szemben elkövetett katonai agressziót elítélő Európai Parlamenti határozatról volt szó.

A Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer Showban hangsúlyozta: a határozati javaslatnak azt a részét, hogy Magyarország mondjon le a Paksi Atomerőmű kapacitásának a bővítéséről és zárja el a keletről ékező gáz és olajszállítás elől a csapokat - Cseh Katalin és Donáth Anna erőltetett bele a határozatba.

A magyar polgároknak hihetetlenül súlyos károkat okozó javaslat megfogalmazói, ennek ebbe a határozati javaslatba való beleerőltetői a magyar baloldal Európai Parlamenti képviselői voltak, egy szó, mint száz, mi ezen rész ellen szavaztunk.

Deutsch Tamás hozzátette: a baloldal volt a kitalálója és lelkes támogatója a minden magyar család számára katasztrofális következményekkel járó javaslatnak.

HírTV

További epizódok

Bayer show - Izrael és a zsidók ellen fordult a korábbi áldozati kultúra + videó

Bayer show - Izrael és a zsidók ellen fordult a korábbi áldozati kultúra + videó

Schmidt Mária történész, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt a Bayer show vendége. 2023. december 10.
Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Kovács Zoltán: „Présember Úr” a történelem szellemvasútján ül + videó

Ha antiszemitizmusról és zsidóellenes támadásokról van szó, akkor David Pressman nagykövet inkább a saját hazájában nézzen szét - ezt javasolta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban. 2023. december 03.
Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Bayer show - Németh Szilárd: Hiszek abban, hogy az EU túléli ezeket a senkiháziakat + videó

Komoly beavatkozás történik Brüsszelből a magyar döntéshozatalba, el akarják venni az életünket és a hazánkat. 2023. november 26.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!