2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Bayer show

Budai Gyula: 6,5 milliárd forint tűnt el az MSZP és a DK pártkasszájában

  • Budai Gyula: 6,5 milliárd forint tűnt el az MSZP és a DK pártkasszájában

A műsor első felében Bayer Zsolt műsorvezető a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok eseményeit, kiemelt figyelmet szentelve a koronavírusnak, a különféle vakcináknak, a vakcinákkal kapcsolatos híreszteléseknek és a baloldali álhíreknek.

A műsor második felében Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége, Bayer show című műsorunkban.

„Múlt héten kedden megtettem a feljelentésemet a Központi Nyomozó Főügyészségre és ez az ügy egyébként még mindig, folyománya a Czeglédy-féle kölcsönszerződéseknek. Ne felejtsük el, hogy 2016. és 2017. között Czeglédy Csaba négy alkalommal, közel 300 millió forintot kapott Dobrev Klárától. Hogy honnan? Az majd egy következő lépcsőfok ebben a történetben, de a legutolsó kölcsönszerződésnél annyira rafináltak voltak, hogy nem a Humán Operátor kapta meg a 35 millió forintos kölcsönt, hanem a Czeglédynek egy másik cégére utalták át. (…) A DK is kapott 50 milliót az Altustól, tehát szépen bővül a kör.”

- mondta a beszélgetés kezdetén Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

„Ez a 6 és fél milliárd forint, amit keres a nyomozó hatóság, nincs meg, eltűnt. Én többször elmondtam, hogy semmi probléma nincs. Ezt az MSZP és a DK pártkasszájában kell keresni. Ugye most keressük Gyurcsány Ferencnél a 2 milliárdot a vagyonnyilatkozat alapján. Az sincs meg, mint ahogy ez sincs meg. (…) Ez a pénz megvan, valahol vagy offshore cégekben vagy külföldön, de megvan, annyi, hogy a nyomozó hatóság nem találja.”

- hangsúlyozta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

„Az Európai Parlament fog dönteni Dobrev Klára mentelmi ügyében és ha kiadják, az is egy válasz, ha meg nem, akkor meg el kell gondolkodni sok mindenen, hogy valójában mi is zajlik az Európai Parlamentben.”

- jegyezte meg Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Bayer show - Kovács Zoltán: Véresen komoly játszma zajlik ma az Európai Unióban

Egy konzervatív közép-jobb fordulatra van szükség az európai unióban. Egyebek mellett erről beszélt Kovács Zoltán a Bayer Showban. 2023. szeptember 24.
Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.
Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését. 2023. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!