2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Bayer show

Bayer show: Teljesen illogikus mondatok hangoznak el Amerikában

A Bayer show-ban Bayer Zsolt vendége ezen a héten Földi László titkosszolgálati szakértő volt.

  • Bayer show: Teljesen illogikus mondatok hangoznak el Amerikában

„Nyugodtan mondhatjuk, hogy infernális képsorok érkeznek Amerikából immáron hetek óta. Az ok vagy inkább nevezzük ürügynek egy amúgy többszörösen elítélt, visszaeső fekete bőrű bűnöző halála, amely halál mai tudásunk szerint rendőri túlkapás következtében állt be. Itt azért hadd jegyezzük meg, hogy az ártatlanság vélelme mint a demokráciák egyik alapelve az jelen esetben úgy tűnik, hogy zárójelbe tétetett, hiszen a rendőröket csak mint gyilkosokat miközben még semmi sem tisztázott 100 százalékig. Az viszont biztos, hogy ezt a tragédiát valami olyasmi követte, ami tényleg azt kell, hogy mondjam, felfoghatatlan. (…) Talán az egész érthetetlen történéssor csúcsa, hogy ma már ott tartunk, hogy azt követelik egyre többen és egyre hangosabban, hogy fegyverezzük le a rendőrséget (…). Tehát az az első kérdésem, hogy oké. És aztán mi lesz?”

-          kérdezte Bayer Zsolt műsorvezető.

„Hát az, ami a cél. Egy komoly káosz. Ennek az egésznek a folyamatában nagyon fontos tisztázni, hogy itt nem egy most kezdődő tragédiának az okán indul egy valamiféle elégedetlenség vagy egy elképzelés, egy koncepció. Ez már évek óta, ha úgy tetszik évtizedek óta napirenden van. Csakhogy ugye a forgatókönyv mindig is úgy történt és úgy zajlott az elmúlt időszakban, hogy bizonyos fokig konspiráltak. Konspiráltak abba az irányba, hogy mi is a végcél. A végcél az átalakítás. Átalakítás alatt értem a nemzetállamok eltüntetésével egy egészen más strukturális világ létrehozása. Erről sok mindenki sokat beszélt már eddig is, igen ám, csak az elmúlt egy-két évben a konspirációból kiléptek. Lásd migráció Európa irányába teljesen őrült módon. Lásd Amerikában olyan jogokat követelnek, amik napirenden vannak 160 éve legalább, hiszen a rabszolgaság megszűnt miközben azt halljuk ma az amerikai utcákon, hogy a fehér embernek azért kell bűnhődni, mert a feketék elnyomatásban élnek. (…) Legutóbb egy Obama nevű elnök ugye afroamerikaiként elnök volt az Egyesült Államokban. Ha elnyomatásban éltek a fekete emberek addig, akkor ő mint elnök miért nem változtatta meg? Teljesen illogikus mondatok hangoznak el.(…)”

-          válaszolta Földi László.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!