2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:20

Bayer show

Bayer show: A baloldaltól már megszoktuk a gátlástalanságot

A Bayer show eheti vendégei Dódity Gabriella és Láng Zsolt voltak, akikkel a házigazda, Bayer Zsolt kibeszélte az aktuális bajos fővárosi ügyeket.

  • Bayer show: A baloldaltól már megszoktuk a gátlástalanságot

Szó esett Gajda Péter, Kispest MSZP-s polgármesterének nagy port kavart bizottsági kinevezési ügyéről. Dódity Gabriella, a kerület Fidesz frakciójának vezetője arról beszélt a műsorban, hogy nem meglepő, hogy Karácsony Gergely a kispesti korrupciós ügybe keveredett Gajda Pétert nevezte ki az Összeférhetetlenségi és Vagyonnyilatkozat-ellenőrző Bizottság elnökének. A kispesti fideszes önkormányzati képviselő szerint

a baloldaltól nem is lehet mást várni. Mint mondta: úgy tűnik, hogyha a fővárosban valaki korrupciógyanúba keveredik annak nemhogy következménye nincsen, hanem pozíciók járnak érte.

Kiemelte: ez Kispesten is jól látszik. Dódity Gabriella hozzátette, nem tudja hány szocialista van még a fővárosi közgyűlésben, de lehet, hogy Gajda Péter volt az utolsó "szoci" akire munkát lehetett bízni.

Ezt a fajta gátlástalanságot már sajnos megszoktunk tőlük

– húzta alá.

Láng Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy valószínűleg Gajda Péter kinevezését nem lehet majd megakadályozni, majd arról beszélt, hogy

amilyen arcok feltűntek/feltűnnek tavaly ősz óta a fővárosi önkormányzat körül, már semmin nem szabad meglepődni.

Havas Szófia vagy Draskovics Tibor pozícióba kerülése után már egyáltalán nem meglepő, hogy az egyre inkább fogyatkozó szocialista pártnak még a közgyűlésben bent lévő polgármesterét bizottsági elnöknek jelölik a szocialisták. A fővárosban elképesztően működik a kettős mérce – hangsúlyozta Láng Zsolt.

A beszélgetés során még érintették a kispesti korrupciós ügyeket vizsgáló bizottság jelenlegi helyzetét, de a Karácsony-féle fővárosi operatív törzsről napvilágot látott fotót is kielemezte Bayer Zsolt vendégeivel.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Schmidt Mária: Nagyon formálódnak a különböző erők

Bayer show - Schmidt Mária: Nagyon formálódnak a különböző erők

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója volt a Bayer show vendége. 2023. március 19.
Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

Dömötör Csaba: A háború nyertesei az energiavállalatok

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Bayer show-ban rámutatott, olyan a helyzet, mint 1914-ben, amikor sokak háborús lázban égtek, majd kegyetlen mészárlás kezdődött, több millió halálos áldozattal. 2023. március 12.
Kocsis Máté: Belátható távolságon belülre került a világháború lehetősége

Kocsis Máté: Belátható távolságon belülre került a világháború lehetősége

A Tanú című film ismert szállóigéje, mely szerint „a nemzetközi helyzet egyre fokozódik”, korántsem csal mosolyt az arcunkra, ha a jelenlegi orosz-ukrán háborúra gondolunk. Úgy tűnik, hogy a világ vezető hatalmai közötti adok-kapok egyre baljósabb képet fest a jövőről. Ezt erősítette meg Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is, aki a Bayer show vendége volt ezen a héten. 2023. március 05.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!