2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

“Nem volt hatása a Borkai-ügynek a vasárnapi választásokon.”

2019. október 16., szerda 15:50

Olvasom az erről szóló szalagcím-cunamikat a haladófüggetlenobjektiv, balliberális sajtóban.

Ó.. hát, egészen biztosan nem volt semmilyen hatása, és nyilván nem azért tettetek ki napi nyolc cikket Borkai seggéről, és napi tíz szemlét az ördög ügyvédje blogról, mert azt gondoltátok, hogy bármekkora hatása is lesz majd a választás eredményére.

És természetesen Karigeri meg Fegyőr sem azért óbégatott a kampányzáró beszédeikben kurvákról és kokainról, mert arra gondoltak, hogy esetleg egy egészen picit is hatással lehetnek a saját szavazóikra.

Sőt, ha jobban belegondolunk és “megnézzük a számokat” akkor azt láthatjuk, hogy a Borkai-ügy napirenden tartásával tulajdonképpen a harmatgyenge Fideszt akarták/akartátok segíteni, nehogy túlnyerje magát a bivalyerős ellenzék.

Hát persze.

Nem is kérdés, hogy a Fideszt szerettétek volna erősíteni a forrásellenőrzés nélkül átvett cikkeitekkel.

Nem volt hatással.

Ugyan. Miért is lett volna?

Csak, mert a Google keresések alapján gyakorlatilag minden hír eltűnt, elpárolgott a Borkairól szólókon kívül?

Mert százszor annyi hír került elő a “drogozó-kurvázó” győri polgiról, mint Lacknerről, és Wittinghoffról együttvéve?

Ez még nem bizonyít semmit az égegyadta világon. 

Dehogy.

Csak azt, hogy a Borkai ügynek nem volt hatása az önkormányzati választások eredményére.

De azt aztán nagyon.

Ugyan ti is pontosan tudtátok-ha máshonnan nem is, a háttérbeszélgetésekből egészen biztosan-hogy Borkai soha életében nem drogozott, és azt is, hogy az ördög ügyvédjének nincsenek kokainozós felvételei, de pont letojtátok, mert kellett a történethez, a sztorihoz, az atombombához a kábszizó-k...zó fideszesek című színes-szélesvásznú kampányfilmetekhez a kokainos hazugság ismételgetése.

Persze nem azért hazudtatok, hogy a Fidesz veszítsen, vagy mert akár egy fikarcnyit is számítana a Borkai-ügy.

Naná, hogy nem.

Fekete Győr András sem azért kamuzta azt a kis horvát barátjának, hogy a drogozó Borkai ügyéről nem lehet beszélni Magyarországon, és, hogy a győri polgármester ügyét kapargató momentumosokat és ellenzéki újságírókat üldözi és megpróbálja elhallgattatni a csúnya orbáni diktatúra, mert olyan érzések  környékezték volna  meg, hogy a botrány segítheti az összellenzék féligazságokra, pletykákra, és városi legendákra épített kampányát.

Ez puszta kitaláció.

Fake news.

Az Facebook oldalára sem azért tette ki Fegyőr a horvát képviselő parlamenti felszólalását, amiben a kis szemüveges fickó arról csacsorászik, hogy Borkai uniós pénzből drogozott és k...zik, és amiről a magyarországi újságok egy megveszekedett sort sem írhatnak.

A jó Isten áldjon már meg titeket!

Egyszerűen nem volt más hír a magyar sajtóban! Abban a sajtóban, amiről évek óta azt terjesztitek a külföldi barátaitoknak, hogy Orbán betiltotta.

“Magyarországon nincs sajtószabadság, Magyarországon nincs független sajtó.”

Nincs olyan európai parlamenti bizottság, ami az elmúlt tíz évben nem ezekkel a hazugságokkal kezdte volna az üléseit.

Fekete Győr is ezzel szédítette horvát kollégáját. Aki aztán hiba nélkül fel is mondta a momentum elnöke által betanított ostobaságokat.

Miközben a horvát parlamentben éppen arról beszélt egy képviselő, hogy Magyarországon nem lehet beszélni a Borkai-ügyről, és hogy a sajtó sem írhat róla, aközben Fegyőr éppen Borkairól szónokolt Győr főterén, mely szónoklatot élőben közvetítette az Index, a Mérce, meg a 444.

Agyrém.

De Fekete Győr ezt is tudta fokozni. Kitette a horvát képviselő felszólalását a Facebook oldalára. Nyilván meg is hirdette. Még mindig ott van. A horvát liberális még mindig ott hazudozik arról, hogy Magyarországon nem lehetett beszélni, Magyarországon nem írhatott egyetlen újság sem a Borkai-ügyről.

Miközben az ellenzék gyakorlatilag a Borkai-üggyel tudta összeragasztani, és mozgósítani a hitüket vesztett és az ellenzéki összefogástól addig irtózó, szavazóikat, majd elvinni Budapestet, és leváltani Tarlóst.

Apáti Bence

 

x
Rendkívüli hír