2020. augusztus 9.,
vasárnap, Emőd napja

Mindig attól függ, ki kapja elő a hímtagot...

Hír TV

2019. október 3., csütörtök 17:57

Van nekünk egy alaphírünk. A hír dióhéjban arról szól, hogy az újbudai Dk-s polgármesterjelöltet az egyik volt beosztottja elég sok, minimum kínos dologgal vádolta meg.

Sok egyéb mellett szexuális zaklatással. 

László Imre a vád szerint egy alkalommal elővette a nemi szervét és felszólította az áldozatot, hogy vegye kezelésbe a kéretlenül előkapott hímtagot, simogassa meg, és leheljen bele életet. Vagy bármit. 

A hölgy ezt természetesen megtagadta, amit viszont László Imre vett annyira zokon, hogy ő meg a beosztottja foglalkoztatását tagadta meg. Áthelyeztette. 

Ölég randa ügy, na de László Imre sem egy matyóhímzés. 

Pár évvel ezelőtt is volt egy hasonló, kéretlen péniszmutogatásos botrány. Akkor Schilling Árpád hites felesége, Sárosdi Lilla vádolta meg  hasonlóval Marton Lászlót. Állítása szerint 30 évvel ezelőtt Marton egy éjszakai autókázás során, valami ilyesmire kérte Sárosdi művésznőt. Vagy pont ilyenre. 

Marton László nem egy Havas Henrik kaliberű balliberális, úgyhogy Sárosdi sec perc alatt mindenhonnan kirúgatta, és napok alatt tönkretette. Marton László régóta beteg volt, nemrég, szeptember 12-én meg is halt. 

Isten nyugosztalja. 

Sárosdi Lilla, bár igen sok médiumban haknizott, de emlékeim szerint senki nem járult se a Hír TV -akkoriban Alindával, és Kálmán Olgával építette a csatorna a polgári Magyarországot -, se az Index épülete elé, azt skandálva hogy a csatorna vagy a hírportál hazudik. No és persze azzal sem fenyegetőzött egy teremtett lélek sem,  hogy egy tömeges flashmob keretein belül össznépi hányóversenyt fog megrendezni, amiatt mert a művésznő szexuális zaklatással és hatalommal való visszaéléssel metoozta meg a Vígszínház főrendezőjét. 

Persze akkoriban tombolt és szedte százasával az áldozatait a me too mozgalom-mondhatnánk -, így aztán a közvélemény teljesen természetesnek vette, hogy bárki, akit akkortájt egy nő lényegében bármivel megvádolt,  azonnal statáriális erkölcsi ítélőszék elé hurcoltatott, majd elítéltetett. 

De nem mondhatjuk, mert ahogyan arra előző blogomban utaltam, Havas Henrik és Juhász Péter “urak” estében szó sem volt azonnaliságról. 

Őket hetekig mentegette a haladó nyilvánosság. 

Igen, a kifejezés, amit keresnek, az a kettős mérce. 

Száz szónak is egy a vége: a kéretlen péniszmutogatásoknak, ha és amennyiben a mutogató nem DK-s, vagy  Együtt-es politikus, esetleg Vona Gabi életrajzírója volt, mindig lettek következményei. 

De most épp egy DK-s politikus a megvádolt, úgyhogy valamiért elmaradt a kirúgatás, a virtuális lincselés, az elnyomó patriarchális társadalomról szóló rinyálás, és a "bunkó, rohadék", a nőket nem tisztelő férfiak kiherélésére felszólító felhívások. Ugyan. Szó nem volt ilyesmikről. Inkább 

Karácsony Gergő vezetésével a megmaradt DK-s és szoci szimpatizánsok egy maroknyi csoportja az áldozatot megszólaltató Tv2 elé vonultak, és ott kezdtek bősz fenyegetőzésbe, meg hazugozásba. Karigeri még múló rosszullétre is panaszkodott. Azt mondta hánynia kell. 

Karigeri szikrázó szemekkel újra kijelentette, hogy a Fidesz (az áldozat fideszes lenne?) ismét átlépte a Rubicont, és azt is hozzátette, hogy ezt ő már tényleg nem hagyja. 

Az isztambuli főpolgármester ugyan elárulta a szeretet kampányának mindent elsöprő erejének titkát Karácsonynak, de a zuglói polgi hívei a szeretet sugárzása helyett most is inkább lincselni és akasztani akartak. Volna. Hál'Istennek az Origo munkatársa gyorsabb volt, de kevesen múlt, hogy a fölhergelt szépkorúak vérszomjas keménymagja, esernyőivel agyon ne verje a szexuális zaklatással megvádolt László Imre esetéről hírt adó újságíró kollégát. 

Szép is a sajtószabadság. 

Arról szabad csak írni, ami tetszik Karigeriéknek. 

Ami segíti Karácsonyék kampányát. 

Ha viszont olyan eseményekről tudósít a Tv2, és az Origo, ami nem tetszik a magasságos  Karigerinek, akkor jön a tünti, meg a fenyegetőzés. 

Apáti Bence