2020. június 4.,
csütörtök, Bulcsú napja

Már késő

2019. október 21., hétfő 10:31

Kevés nagyvárosban él annyi empatikus ember, mint Budapesten. Szeretett fővárosunk lakossága ugyanis egy emberként mozdult meg, miután hírét vette, hogy amennyiben nem szegény Karigeri lesz a főpolgármester választás nyertese, megeshet, hogy különböző tolakodó és roppant kellemetlen alakok úgy el fogják ásni Zugló egy kies részén, hogy soha többe nem fog előkerülni. 

Meg ugye ott voltak azok a konzervativizmussal, meg nemzeti érzéssel a legkevésbé sem vádolható külföldi, magukat liberális kozmopolita világpolgároknak valló választók is, akiket a Momentumos Berg Dániel, (Daniel T. Berg) és a DK-s Niedermüller Péter és még ki tudja hány,  külföldi “civil” szervezet gyűjtött össze, és vitt el szavazni a csúnya fasiszta, magyarkodó Orbán-kormány ellen. 

Persze nincs itt semmit látnivaló, lehet szépen oszolni, nincs abban semmi különös, furcsa meg pláne, hogy az Index egy ideje már angol nyelven is kampányol Karácsony Gergely mellett. Ők mindössze azt szerették volna, hogy még az a 90 ezer külföldi szavazó is értse, hogy egy tízes skálán mennyire tombol a diktatúra. Spoiler következik: tízes.
De, miután nem tetszettünk forradalmat csinálni, nem szabad meglepődni azon, hogy az összellenzék, és külföldi barátaik viszont nagyon is tetszenének. 

Kerítettek is nagy hirtelen pénzt, paripát, fegyvert, meg egy győri atombombát, és a teljes megsemmisüléstől megmenekülve, kihozták a meccset egy majdnem döntetlenre. 

Ok, a fővárost el is vitték. 

Valakik meg százmilliókat költöttek Facebookos hirdetésekre.
No nem a pártok (ők ennél ravaszabbak), hanem olyan ellenzéki álhírportálok, amelyek fél éve még nem is léteztek. Pár ezer követő, névtelen cikkek, és  havi ötven milla targetált, internetes hirdetésekre. 

Ügyes. 

Mondjuk nem biztos, hogy kiállja a törvényesség próbáját, de hagyjunk munkát a hatóságoknak is, ha már eddig lazultak, és letojták az EzALényeg.hu és társai több százmilliós, minimum gyanús pénzégetéseit.

Itt egy kis összefoglaló. Öveket becsatolni, hányózacskókat előkészíteni!  

https://pestisracok.hu/a- kampanyhajraban-is-a- pestisracok-hu-volt-a-masodik- legnepszerubb-jobboldali- portal-a-kozossegi-mediaban- koszonjuk-a-bizalmat/

Végül is tényleg nem érdekes, csak Tarlós bukott meg, és olyan fővárosi kerületek vesztek el, amik a magyarok bejövetele óta jobboldali bástyák voltak. Ami viszont ezen felül érdekes lehet, hogy mi történik akkor, amikor az összellenzék által elszabadított hajóágyú elkezd beszélni. 

Mondjuk Wass Albertről, a Pride-ról, a melegjogokról vagy arról, hogy szerinte melyik színházigazgató alkalmas és melyik nem a posztjára. Megint Spoiler következik: Karácsony szerint, Dörner alkalmatlan.
Vajon a Jobbik szimpatizánsai -a pártban még megmaradt megélhetésileg politizálókról már régen letettem- mikor fognak rádöbbenni, hogy a patásördögOrbán basi elűzésért cserébe Gyurcsányék “csak” a lelküket kérik fizettségül? 

Hogy a 2006-os évek tértek vissza a segítségükkel?
Azok az évek, amikor a Heti Hetes és az Népszabi mondta meg, hogy ki a tehetséges, ki a tehetségtelen, hogy ki a fasiszta, és ki a demokrata. 

Hogy azokra szavaztak, akik szerint Wass Albert náci, és akik leváltanák Dörnert? Vajon leesett már nekik, hogy, milyen öt év vár rájuk? Nem elképzelhetetlen. De van egy rossz hírem. 

Már késő.