2020. július 8.,
szerda, Ellák napja

Irányba állt a DK

Hír TV

2020. január 27., hétfő 09:50

Csütörtökön Niedermüller Péter volt az ATV-n futó az A Nap híre című műsor vendége, és ha már ott volt, mondott pár okos dolgot, mintegy eligazítva az eligazításra vágyó baloldali nézőket.

 

Niedermüller úr, aki mostanában sok egyéb mellett Erzsébetvárost is vezeti, miután sok okos gondolattal lepte meg az ATV publikumát, egy váratlan pillanatban, megigazította szemüvegét, megköszörülte a torkát, és belekezdett valami olyan bizarr, világraszóló mutatványba, ami után Bangóné szégyenében azonnal letette a lantot, és nagy durcásan visszavonult a showbiznisztől. Ha igazak a hírek, azóta egy csöndes kis tanyán éldegél és az emlékiratai megírásával tölti eseménytelen napjait. A szocialisták rendezőnője is tudja, hogy a csúcson kellett volna abbahagynia, de ki a franc gondolta volna, hogy az uszkve hárommillió magyar ember lepatkányozását egy semmiből jött trónkövetelő fölül tudja múlni?

Vagy alul.

No de nézzük, mit is mondott a roppant rokonszenves ember benyomását keltő, délceg Niedermüller.

“(..) hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlölet valamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek (..)”

Tehát, ha jól értem, vannak ezek a fehér, keresztény heteroszexuális férfiak - meg nők -, akik időnként nem átállnak családot alapítani, amivel iszonyatosan meg tudják rémiszteni Niedermüllert.

Persze Niedermüllert és politikai közösségét, nem nagy truváj megijeszteni, nem bír különösebb sportértékkel.

Ők mindentől és mindenkitől képesek össze-vissza rettegni magukat. Mármint nem csak úgy hobbiból, középiskolás fokon, hanem megélhetésileg, főállásban.

Egész szép kis egzisztenciákat építettek fel a reggeltől estig tartó ijedelemből.

De ez most valami merőben új fóbia, eddig ilyet nem láttunk, nem hallottunk. A fehér, keresztény férfiak és nők, akik a világ összes bajának az okozói, és akiknek a képződményét kötelező minden valamire való liberális szalonban már a bejáratnál leköpdösni, eddig csak a különböző kaliforniai egyetemeken futott be nagy karriert, mint hasznos politikai innováció. Itthon nem volt rá kereslet.

Ezt a piaci rést látta meg a DK eddig ügyesen rejtegetett csodafegyvere.

Abba persze nem gondolt bele, hogy Magyarországon a nácifasiszta Fidesz ügyesen elszabotálta a “nagy népességcsere” munkacímű Soros tervet, amiből kifolyólag idehaza alig találhatóak az ilyen kijelentésekre rezonáló arab, néger, meg latinó szavazók.

A magyar választók túlnyomó többsége Niedermüller és Fekete Győr András legnagyobb bánatára olyan heteroszexuális fehér emberek, akik meg szokták ünnepelni húsvétot és a karácsonyt, ilyesformán a DK nagy formátumú gondolkodója olyan példás lukra futást mutatott be, amit majd egyszer, a nem is olyan távoli jövőben, tanítani fognak.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a műsorban elhangzott rasszista gyűlöletbeszédet a Magyar Hang publicistája, Gulyás Balázs szúrta ki.

Ez a “szúrta ki” virágnyelven azt jelenti, hogy a műsort jobbára a kutya se nézi, még azok a kollégák is hajlamosak elbliccelni, akiknek munkaköri kötelessége lenne figyelemmel követni, hogy éppen milyen döbbenetes hülyeségeket hordanak össze a műsorba meghívott, egymással pertuban lévő, és egymás munkásságát mély és őszinte szeretettel figyelő balliberális politikusok és újságírók.

Töredelmesen bevallom, én sem láttam, amikor Niedermüller irányba állította a DK-t.

Ezúton is szeretnék elnézést kérni.

Hibát követtem el.

 

Apáti Bence