2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Gyöngyös polgármestere megtanulta az orwelli leckét

Apáti Bence sem hagyhatta szó nélkül legújabb videóbejegyzésében, hogy Gyöngyös polgármestere jogosulatlanul, sokakat beelőzve kapta meg feleségével együtt az oltást.

  • Apáti Bence: Gyöngyös polgármestere megtanulta az orwelli leckét

A Magyar Nemzet főmunkatársa szerint Hiesz György, Gyöngyös polgármestere sokat tanulmányozhatta korábban Orwell Állatfarm című művét, amelyben a disznók hamar megideológizálták, hogy bár minden állat egyenlő, egyesek mégis egyenlőbbek a másiknál.

Apáti Bence e megállapítás után arról is beszélt, hogy a hatalom sok mindenkit meg tud bolondítani, hiszen a „balos polgi” megkerülve többek között az idősotthonok dolgozóit beadatta magának és feleségének is a védőoltást.

A HírTV műsorainak visszatérő vendége vlogjában arra is felhívta a figyelmet, hogy az ellenzék továbbra is csak hátráltatja a védekezést, elég csak a vakcinaellenes megnyilvánulásaikat megnézni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!