2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Apáti Bence blogja és videóblogja

Apáti Bence: Gyöngyös polgármestere megtanulta az orwelli leckét

Apáti Bence sem hagyhatta szó nélkül legújabb videóbejegyzésében, hogy Gyöngyös polgármestere jogosulatlanul, sokakat beelőzve kapta meg feleségével együtt az oltást.

A Magyar Nemzet főmunkatársa szerint Hiesz György, Gyöngyös polgármestere sokat tanulmányozhatta korábban Orwell Állatfarm című művét, amelyben a disznók hamar megideológizálták, hogy bár minden állat egyenlő, egyesek mégis egyenlőbbek a másiknál.

Apáti Bence e megállapítás után arról is beszélt, hogy a hatalom sok mindenkit meg tud bolondítani, hiszen a „balos polgi” megkerülve többek között az idősotthonok dolgozóit beadatta magának és feleségének is a védőoltást.

A HírTV műsorainak visszatérő vendége vlogjában arra is felhívta a figyelmet, hogy az ellenzék továbbra is csak hátráltatja a védekezést, elég csak a vakcinaellenes megnyilvánulásaikat megnézni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!